loader
Foto

Galerie foto

Preţul trădării - serialul continuă la TVR 2

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.40 - Iată ce se întâmplă în această săptămână:

 

Luni, 22 mai - Episodul 42

Datorită Marelui prinţ, Jungmyung şi copiii ei ajung cu bine pe insula Ganghwa. Kim Ja Jeom face jocul lui Kang Joo-Seon şi lupte aprige izbucnesc intre Joseon şi Taiji, împăratul dinastiei Qing.Kang Joo-Seon îi cere regelui să-l lase pe fiul său să facă negocierea cu delegatul din Qing. Pentru a-l apăra pe Prinţul Moştenitor, Joo-Won trimite pe altcineva în locul prinţului la negocieri. In-Woo luptă cu disperare pentru a îndepărta păcatele tatălui său. Regele Injo pleacă la Samjeondo ca să se predea, iar cei doi fii ai săi sunt luați ostatici la ordinul lui Taiji.

Marţi, 23 mai - Episodul 43

Regele Injo cade la pat şi fiul lui cel mare, împreună cu prinţesa Jungmyung, pun la cale un plan de-a-i înlătura pe toţi oficialii corupţi din administraţia statului. Ei vor să înceapă cu dl Kang Joo-Seon, pe care-l vor prinde în flagrant, în timp ce-i oferă mită unui trimis din ţara Qing. Până să aresteze şi alţi oficiali corupţi, prinţul moştenitor trebuie să-i dea socoteală tatălui său, care se trezeşte din letargie.

Miercuri, 24 mai - Episodul 44

Regele Injo se trezeşte din letargie şi află de planul fiului său cel mare de-a înlătura oficialii corupţi de la Curtea regală. Regele se teme că fiul său vrea să-i ia locul pe tron şi cere ca acesta să se înfăţişeze în faţa sa pentru a-i da socoteală. În urma unei discuţii aprinse, regele-l declară duşman pe fiul său şi aşa va începe rivalitatea dintre cei doi.

 

Joi, 25 mai - Episodul 45

Oficialii Curţii şi supuşii imploră în genunchi clarificarea morţii Prinţului Moştenitor. Kim Ja Jeom eset însărcinat să pună capăt revoltei. Jungmyung şi prinţesa moştenitoare încearcă să-l convingă pe prinţul Bongrim să urce pe tron, în timp ce Kim Ja Jeom vrea să-l pună rege pe fiul lui Jo Yeo Jung cât lipseşte regele Injo. Ascultând motivele spuse de prinţesă, regele Injo se întoarce la palat şi spune clar că Marele Prinţ trebuie să fie numit Prinţ Moştenitor.

 

Vineri, 26 mai - Episodul 46

Prinţul Bongrim începe să se ocupe de treburile statului, iar regele Injoîi cere să fie un rege mai bun decât el.Prinţesa Jungmyung simţindu-se ameninţată se pregăteşte pentru ultima sa luptă.Noul prinţ moştenitor şi Joo-Won sunt primii care întind ramul de măslin lui Kim Ja-Jeom şi Kang Joo-Seon. Aparent, cei doi par să aibă aceleaşi opinii politice. Deşi părea să fie în pericol din cauza treburilor murdare puse la cale, Kim Ja-Jeom se va bucura totuşi de victorie.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 97

Redactor: Vlad Ţurcan

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2