loader
Foto

Pregătiri de Revelion cu echipa emisiunii „La fix”

Tot ce trebuie să știți despre marea petrecere de Revelion aflați de la echipa La Fix. De la ora 12:00, de luni până vineri, pe TVR 2 și online pe TVR+.

 

La fix

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și strânsa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă o „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Ziua de luni este dedicată Casei și familiei, iar gazda emisiunii, Măriuca Mihăilescu, ne propune câteva subiecte de actualitate, mai ales în preajma sărbătorilor. De la ora 12:00, vom face o retrospectivă a celor mai importante evenimente din 2015 cu jurnalistul Victor Kapra, iar cunoscutul bucătar Jakob Hausman vine cu câteva propuneri pentru masa de Revelion și ne arată cum să pregătim un desert special pentru această ocazie. Make-up artiștii Alex Rădulescu și Ana Maria Samson ne prezintă, tot în ediția de luni, 28 decembrie,  câteva idei pentru o coafură și un machiaj pentru marea petrecere de pe 31 decembrie.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 29 decembrie, tema va fi Eu şi societatea, iar gazda Liliana Gheorghiu-Bulat va vorbi cu specialişti în comunicare, psihologi, jurişti sau medici despre temele care ne afectează viaţa de zi cu zi. „Vrei să-ţi găseşti un nou loc de muncă? Eşti o victimă a violenţei în familie? Doreşti să schimbi ceva în viaţa ta? Sunt doar câteva dintre provocările la care vor răspunde şi vor oferi unele soluţii invitaţii noştri. În fiecare marţi, tu şi preocupările tale sunteţi în centrul atenţiei. Problemele tale sunt temele noastre!”, este mesajul emisiunii La fix.

Ediția din această săptămână începe de la întrebarea-cheie „Ce ne aduce Anul Nou?”.  Facem un sondaj în rândul românilor să aflăm care sunt speranțele și dorințele lor pentru viitorul an, iar în platoul emisiunii, ne răspund la această întrebare cântăreața Stela Enache, expertul în dezvoltare personală Loredana Latiş, jurnalistul TVR Mihai Rădulescu și psihologul și astrologul Andreea Talmăzan.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pentru zilele de miercuri, Cristina Şoloc şi Andreea Stoica abordează subiectele legate de Educatie, ştiinţă şi tehnologie. Ne prezintă noutăţile momentului, invitaţii din platou ne dezvăluie din misterele ştiinţei, iar în rubrica „Experimente la fix” descoperim ce putem şi ce nu putem face cu ingrediente la îndemâna noastră. În ediţia din 30 decembrie, am vorbit despre o altă latură a științei: latura magică. Alături gazdele emisiunii au fost artista Claudia Stroe și magicianul Vlad Grigorescu.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Joi, Cristian Mîndru este gazda ediţiilor Ne pregătim de week-end. Dar pentru că-i ultima ediție din 2015, în această săptămână ne vom pregăti de.... Revelion. De la ora 12:00, gazda emisiunii ne spune care sunt locurile în care vom putea petrece ultima noapte din an și ce bucate tradiționale putem pregăti pentru această zi. Alături de el, în platoul emisiunii vine Fuego.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

7:30 România…în bucate (R)

TVR Târgu Mureş

* Cooking Show

Emisiune realizată de TVR Târgu Mureş

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator: Bogdan Moraru

Producător: Costin Miron

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

(Reluare)

8:00 Repere sacre

Duminica Rusaliilor Comentariu: Părintele Tarciziu Şerban, preot colaborator Producător: Claudia Robu Transmisiune directă de la Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Bucureşti
 
Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian îl va avea invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

 

#tvr2