loader
Foto

Galerie foto

Pavel Stratan a luat-o „Razna” în variantă... moldovenească, „În ţara minunilor”

Anna Lesko şi Maximilian au adus hituri muzicale în ediţia de joi, 14 noiembrie.

 

În ţara minunilor

Ediția emisiunii de joi 14 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Joi, 14 noiembrie au evadat „În Ţara Minunilor” (TVR 2) trei artişti ale căror piese sunt deja de notorietate – Anna Lesko, Pavel Stratan şi Maximilian. Două noi poveşti interesante au ieșit la iveală în această ediţie – performanţele unui om din inima Lugojului, care a făcut înconjurul lumii în scaunul cu rotile, dar şi creativitatea unor tineri care au lansat un serial online de mare succes.

Succesul piesei „Leagănă barca”, pe care Anna Lesko o interpretează alături de Pavel Stratan, nu este singurul subiect de pe lista celor de la HI-Q, Dana, Florin şi Mihai fiind curioşi să afle mai multe detalii ale colaborării muzicale dintre cei doi. Gazdele emisiunii au pregătit şi o provocare pentru Pavel Stratan, aceea de a cânta una dintre piesele trupei HI-Q – „Razna” – în variantă... moldovenească.

Una dintre poveştile din Ţara Minunilor este cea a lui Vasile Stoica, un om cu o voinţă de fier şi cu o pasiune reală pentru a vedea locuri frumoase şi a cunoaşte oameni noi. Acesta reuşeşte să facă ceea ce pentru unii poate părea dificil sau chiar imposibil: să călătorească mii de kilometri în scaunul cu rotile. Telespectatorii vor afla această poveste chiar de la Vasile Stoica, venit tocmai din Lugoj în platoul emisiunii.

Andrei, Vali şi John sunt trei tineri creativi care au lansat un site despre diferite realităţi şi situaţii cotidiene – 10lucruri.ro. Pentru că ei au realizat un serial în care găsesc 10 lucruri amuzante... despre orice, sunt provocaţi „În Ţara Minunilor” să inventeze pe loc 10 lucruri amuzante.

Vine în ediţia de joi a emisiunii şi Maximilian cu piesa „Domnişoare”, iar Ovidiu şi Sergiu de la Times New Roman comentează cele mai amuzante ştiri despre Black Friday.

Emisiunea „În ţara minunilor” poate fi urmărită şi online pe TVR+.

 

Despre emisiunea „În ţara minunilor”

Emisiunea este difuzată în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2, şi prezintă poveştile de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi. Personajele poveştilor sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale. Fiecare ediţie conţine mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor.

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2