loader
Foto

Paula Seling: „A fost cea mai bună seară de până acum”

A patra ediţie a emisiunii „8 într-o barcă” s-a încheiat cu o declaraţie neaşteptată din partea Paulei Seling, membra juriului.

 

ALEXANDRA PĂCURARU ȘI MATEI STĂNCULESCU
8 într-o barcă

După ce tinerii concurenţi au interpretat piese ca „Gas gas” -  una dintre cele mai cunoscute melodii ale muzicianului Goran Bregovic - , gospel-ul „Alleluia” şi „Something stupid”, Paula Seling a spus că ediţia din 30 octombrie a fost cea mai reuşită până la momentul respectiv. „A fost atât de frumoasă seara încât vreau să vă felicit şi pe voi, şi pe producători şi pe toţi oamenii care au fost în jurul vostru şi vă aplaud şi vă spun că aici avem o echipă mai bună decât tot ce există în această categorie de divertisment”, a continuat artista.

 

Despre emisiunea „8 într-o barcă”

Alma, Andreea, Noni, Francesca, Selatin, Andi, Ruxandra, Alex, Andrada, Evelyne şi Paul se întrec pentru marele premiu de 10.000 de euro al emisiunii-concurs „8 într-o barcă”, dar şi pentru Premiul de Popularitate în valoare de 1.000 de euro, pe care îl pot obţine prin votul publicului, exprimat pe pagina de Facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca. Internauţii îşi pot vota favoriţii prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei.

Informaţii despre prezentatorii emisiunii (Alexandra Păcuraru şi Nicholas Caţianis), despre concurenţi, precum şi regulamentul emisiunii-concurs „8 într-o barcă” sunt disponibile pe pagina de Facebook „8 într-o barcă”.

7:50 Documentar 360°GEO

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010) Redifuzare

Cel mai înalt munte din Austria, Grossglockner, din masivul Hohe Tauern, ajunge până la altitudinea de 3.798 de metri.

Acest vârf maiestuos separă provinciile Carintia-înspre răsărit-de Tyrol-către apus.

În iunie, după o pauză de opt luni, soţii Riepler părăsesc valea pentru a urca să păzească refugiul Glorerhütte.

Realizatorii documentarului i-au însoţit în mai multe momente din an, de la perioada focurilor de Sfântul Ion până la Ajunul Crăciunului, în refugiul unde adăpostesc alpinişti, şi chiar până pe vârful Grossglockner.

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

8:45 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2