loader
Foto

O nouă vizionare din ciclul "Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune spectacole"

TVR 2 şi Teatrul Naţional Bucureşti te invită sa vezi primul piesa de teatru "Molto gran' impressione".

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Urmăreşte pagina de Facebook TVR 2 în perioada 8-11 octombrie 2014, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la premiera piesei de teatru "Molto gran' impressione" - eveniment care va avea loc sâmbătă, 11 octombrie 2014, de la ora 19.30, la Teatrul Naţional Bucureşti, sala Studio.

"Molto gran' impressione" este o comedie despre începuturile teatrului românesc.

O întoarcere comică dar şi nostalgicã în timp, în care mari actori ai Naţionalului îi interpretează pe primii noştri actori.

Un spectacol în regia lui Dan Tudor, după un scenariu de Romulus Vulpescu, care adaptează, pastişează, restaurează, interpretează, prelucrează şi întinereşte patru texte de Costache Faca, Matei Millo şi Costache Caragiali.

Artişti din generaţii diferite ai Naţionalului, încearcă să arate publicului ce au vrut înaintaşii lor în ale teatrului, cum au făcut ei pentru ca actorii de azi să fie împreună, cu emoţia de ieri şi de azi, în templul limbii române, care poartă masca de comedie şi de tragedie.

 

14:40 Drag de România Noastra2! Sezon Nou

Concert*Drag de România Noastra2 ! Sezon Nou

* Super concert folcloric Paul Surugiu-Fuego la Sala Palatului-”Drag de Romania noastră 2”, alături de Orchestra Fratilor Advahov șsi invitati de seamă, tanara generatie a folclorului romanesc.

Invitatii : Nicoleta Voica, Iuliana Tudor, Andreea Haisan, Alexandru Bradatan, Florin Boita, Ciprian Pop, Olguta Berbec, Remus Novac, Marian Medregoniu, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Tudor Furdui Iancu, Alexandra Chira, Beatrice Bandoiu, Zorina Bălan, Gabriel Dumitru, Gabriel Nebunu, Mihaela Gurau si Fetele din Botoșani!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Cap Compas: Devotio

Cap Compas: Devotio

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

 

#tvr2