loader
Foto

Noi episoade din CSI: Crime şi Investigaţii la TVR 2

De marţi până joi, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 2 episoadele 4, 5, 6 din sezonul al XIII-lea al serialului american.

 

Episodul 4: It was a very good year (marţi, 24 martie, ora 23:10)

Echipa CSI investighează moartea lui Allison Bailey, profesor de istoria muzicii, care a fost găsită în interiorul unui pian şi apoi părăsită în mijlocul deşertului.  Cel mai afectat de crimă este Greg,  având în trecut o relaţie cu Allison. Echipa de investigaţii încearcă să identifice criminal, folosindu-se de codul unic de înregistrare al pianului.

Episodul 5: Play dead (miercuri, 25 martie, ora 23:10)

Când un poliţist este găsit mort, cu gâtul tăiat, principalul suspect devine partnerul său canin. Nick se implică personal în acest caz, însă poate el, împreună cu echipa, să găsească adevăratul criminal înainte ca patrupedul să fie eutanasiat? În acelaşi timp, Finlay şi Morgan investighează moartea unui cunoscut avocat specializat pe divorţuri, înconjurat de foarte mulţi duşmani.

Episodul 6: Pick and roll (joi, 26 martie, ora 23:10)

Lucrurile capătă o notă personală pentru D.B. Russel când începe să investigheze moartea antrenorului de baschet al fiului său, găsit în vestiarul echipei. Dar poate să aibă încredere în copilul său, când el a avut o altercaţie cu antrenorul chiar cu o noapte înainte de moartea sa? Cazul se complică şi mai mult atunci când apare o a doua crimă care e legată într-un fel de moartea antrenorului.

Despre CSI

Din 17 martie, de la ora 23:10, urmăriţi pe TVR 2 episoade în premieră din cel de-al 13-lea sezon „CSI: Crime Scene Investigation”, serialul poliţist care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police.


Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

20:00 Duminica filmului românesc

Păcală se întoarce -România, 2006

Regia: Geo Saizescu

Cu: Denis Ştefan, Sebastian Papaiani, Anemona Niculescu, Valentin Teodosiu

*Comedie. Păcălici, un tânăr fără prea multe pretenţii de la viaţă, s-a săturat de hoinărit prin lume şi, mânat de dorul de casa părintească, se hotărăşte să se întoarcă în patrie. Începând de la graniţă, pe care o trece fără paşaport, răspunzând la ghicitorile vameşului, şi până acasă, el va trăi aventuri demne de numele său şi îi va veni de hac celui de care toată lumea se teme, răspopitul Şorici.

Redactor: Gabriela Onea

23:00 Minunea de zece zile

Film de artă * Minunea de zece zile (La décade prodigieuse-Franţa, 1971)

Regia: Claude Chabrol

Cu: Anthony Perkins, Michel Piccoli, Marlène Jobert, Orson Welles

*Dramă. Tânărul Charles se trezeşte într-o dimineaţă, într-o cameră de hotel, cu mâinile pătate de sânge şi cu o totală amnezie în legătură cu ultimele câteva zile ale vieţii sale. Convins că e pe cale să-şi piardă minţile, el apelează la fostul său profesor din facultate, Paul Régis, pe care îl roagă să-l însoţească la casa de la ţară a tatălui său şi să-i analizeze comportamentul.

Redactor: Ştefan Asavei

 
Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

publicat: duminică, 19 mai 2024

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 am avut întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian l-a avut invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

 

#tvr2