loader
Foto

„Natură şi sănătate” prezintă târgul INDAGRA

Duminică, 24 noiembrie,am luat pulsul agriculturii româneşti direct din mijlocul celui mai important eveniment de profil din ţară: Târgul INDAGRA.

 

Natură şi sănătate

UPDATE: Ediția emisiunii din 24 noiembrie este disponibilă pe TVR+.

Peste 430 de companii din România şi participări din alte 20 de ţări a adunat ediţia a XVIII-a a târgului internaţional INDAGRA. Pe o suprafaţă expoziţională de peste 30.000 de metri pătraţi, evenimentul din vine, în acelaşi timp, ca un bilanţ al reuşitelor acestui domeniu.

Timp de cinci zile, producătorii şi agricultorii prezenţi la INDAGRA au încercat identificarea celor mai bune soluţii cu privire la bunul mers al agriculturii româneşti.

Pe Aleea Negustorilor s-au putut găsi produse autentic româneşti din Ardeal, Maramureş, Bucovina şi Muntenia, realizate în serie mică, după reţete tradiţionale.

Ediţia din 24 noiembrie vine şi cu o colecţie de interviuri-eveniment cu Victor Ponta,  Daciana Sârbu, Daniel Constantin, Cătălin Păduraru şi Maria Verdeşi.

6:05 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)

6:40 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2