loader
Foto

Mobilă ingenioasă şi ieftină din europaleţi, sâmbătă la „Negustorii de ocazii”

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 13.00, la „Negustorii de ocazii”, la TVR 2, Cristina Şoloc v-a aratat cum să fabricaţi mobilă mai ieftină ca în magazin şi cum să alegeţi cele mai bune scule de pescuit la mâna a doua.

 

CRISTINA ŞOLOC
Negustorii de ocazii

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Ştim sigur că atunci când a trebuit să vă cumpăraţi mobilă aţi fost nemulţumiţi de preţurile din magazinele de specialitate. Echipa emisiunii „Negustorii de ocazii” vă prezintă, sâmbătă, o soluţie ingenioasă pentru a vă fabrica mobilă cu 30% mai ieftină ca în magazin. E simplu şi original! Din europaleţi se pot obţine diferite elemente de mobilier: mese, paturi, scaune, canapele, tejghele etc.

''Ca de obicei, Cristina n-a ezitat să-şi suflece mânecile şi să se pună pe treabă: a şlefuit scânduri de brad, a fixat cu capse speciale o tejghea. În fine, nu s-a lăsat până nu a descoperit toate secretele de care avem nevoie pentru a ne confecţiona propriile piese de mobilier'', spune Sorin Sîrbov, co-producătorul emisiunii.

Mergând pe aceeaşi paradigmă şi pentru că gospodarul îşi face vara sanie şi iarna car, Cristina a vizitat un magazin cu ustensile de pescuit unde s-a tocmit până la ultimul bănuţ pentru diferite lansete, mulinete şi tot felul de dispozitive care te ajută sa prinzi peştele cel mare.

Nu în ultimul rând, negustorii de ocazii au vizitat-o şi pe Iulia Gorneanu, soţia lui Grigore Leşe.  Şi asta a fost o bună ocazie pentru Cristina să se probeze cu cele mai fistichii pălării aflate în colecţia Iuliei, modele de epocă, creaţii recente dar şi piese rare şi valoroase.

(w882) Negustorii

Nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii „Negustorii de ocazii”, sâmbătă, de la ora 13.00, la TVR 2 şi pe TVR+!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

20:00 Planuri diabolice

Film* Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller. Matt şi Aubrey, un cuplu tânăr şi de succes din lumea show-business-ului californian, se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil şi apelează la un medic renumit din Los Angeles, Natalie Barnes. Dar, dincolo de faţada profesionistei amabile şi impecabile, doctoriţa e o veritabilă sociopată, care-şi manipulează pacienţii şi care va încerca să-l seducă pe Matt şi s-o ucidă pe soţia lui.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2