loader
Foto

Miercuri, la TVR 2, un nou tânăr talentat vine la „Drumul Succesului”

Este vorba de Ionuţ Ciobanu, inventator NASA şi bursier în Japonia

 

EMA PENDIUC
Drumul succesului

Miercuri, 16 octombrie, de la ora 21.30, la TVR 2 îl puteţi cunoaşte pe cel de-al doilea tânăr de succes din seria pregătită de Ema Pendiuc în emisiunea “Drumul Succesului”. Este vorba de Ionuţ Ciobanu, un alt tânăr de mare succes care ne demonstrează că oricine îşi doreşte, poate inventa ceva. Nu este nevoie decât de studiu intens - cu perseverenţă, răbdare şi încredere.

UPDATE: Urmăriţi înregistrarea emisiunii pe TVR+

Invenţiile sale i-au adus premii nenumărate în ţară şi în străinătate, inclusiv la competiţiile mondiale de inventică desfăşurate în Statele Unite la NASA.

Prin câştigarea acestei ultime competiţii,  are acum posibilitatea să-şi plaseze creaţiile pe naveta spaţială americană. Recent, Ionuţ a câştigat şi o bursă în Japonia pentru a pune în aplicare noile sale idei şi pentru a-şi completa ultima invenţie.

Emisiunea este difuzată în simulcast pe TVR HD şi online, pe TVR+.

 

În acest sezon, la TVR 2, în fiecare miercuri de la ora 21.30, Ema Pendiuc vă propune să descoperiţi, împreună, “DRUMUL SUCCESULUI” parcurs de 12 tineri români de excepţie, cu vârste între 15 şi 35 de ani, cu rezultate deosebite în diverse domenii.

 

Sunt portretele a 12 tineri de excepţie, fiecare dintre ei reprezentând un etalon de profesionalism, valori morale şi gândire pozitivă. De la olimpicul actor, la balerina de la Londra; de la voluntarul “profesionist”, până la inventatorul de roboţi subacvatici; de la scenograful filmelor americane, până la absolventa de facultate, mamă a doi copii şi manager, la doar 24 de ani;  de la reprezentanta României la ONU, până la inventatorul de fulgere care cântă, cu toţii sunt tinerii românii de azi care schimbă în bine viitorul ţării şi al lumii.

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2