loader
Foto

Meciuri din SuperLiga Naţională de Rugby, la TVR 2 şi TVR 3

Vineri, 29 mai, meciul CSM Olimpia Bucureşti - CS Dinamo a putut fi urmărit la TVR 3, începând cu ora 18:15, iar sâmbătă, 30 mai, de la ora 11:00, la TVR 2 a fost transmis în direct meciul CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti.

 

Meciul CSM Olimpia Bucureşti - CS Dinamo este disponibil online pe TVR+

Meciul CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti este disponibil online pe TVR+

Partida CSM Olimpia Bucureşti - CS Dinamo s-a jucat pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, iar partida CSM Ştiinţa Baia Mare - CSA Steaua Bucureşti s-a desfăşurat pe Stadionul Lascăr Ghinet din Baia Mare. Comentariul a fost asigurat de Dragoş Bocanaciu şi Alex Roman.

Meciurile pot fi urmărite în direct şi pe TVR+. De asemenea, pe site-ul tvr.ro, fanii rugby-ului pot urmări, pe parcursul meciurilor, un flux video de la mini-camera arbitrului.

În cadrul transmisiunilor de rugby, Televiziunea Română oferă posibilitatea tehnică pentru un arbitru de a sta în carul de reportaj şi de a accesa reluările fazelor litigioase. Începând din luna mai a acestui an, camera arbitrului este utilizată la toate meciurile oficiale de rugby transmise de TVR. Cu mini-camera montată pe arbitru este posibilă o reluare suplimentară.

Dacă urmăriţi meciul transmis de TVR 2/TVR 3 la un televizor şi aveţi disponibil un calculator/laptop sau echipament de tip tabletă sau smartphone conectate la o reţea de internet, în paralel cu transmisia de televiziune veţi putea urmări şi imaginile de pe camera arbitrului.

În cazul în care urmăriţi meciul la un PC/laptop de pe www.tvrplus.ro veţi avea posibilitatea să vizionaţi pe site-ul tvr2.tvr.ro/ tvr3.tvr.ro imaginile de la camera arbitrului pe un ecran suplimentar conectat la ieşirea plăcii video a calculatorului sau pe un dispozitiv mobil conectat la internet.

(w882) Camera Arb

(w882) Camera Arb

(w882) Camera Arb

5:35 Teleşcoala (R)

* Limbi străine

* Limba spaniola

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)

6:05 Pescar hoinar (R)

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2