loader
Foto

Galerie foto

„Marlin, Darlin - Poveste de iarnă” – concert de colinde cu trupa Hara

Am încheiat ziua de 25 decembrie cu un concert extraordinar al celor de la Hara. De la ora 24:00, la TVR 2 şi TVR HD am avut parte de colinde autentice de Crăciun şi momente speciale oferite de Hara şi invitaţii săi speciali.

 

Hara promite un spectacol deosebit, cu o poveste creată de muzica live, unde efectele dramatice și vizuale te poartă de la soba bunicii în mijlocul agitaţiei urbane.

De la ora 24:00, veţi putea asculta câteva colinde tradiționale din colecția proprie, (Marlin Darlin, Măiruț Mărgaritar, Ziurel), cât şi piesele consacrate ale celor de la Hara:  Cine, Dor de tine, Nu-mi pasă, Nostalgie (Vara mea), Aiurea, Shikana, Totaya ye, Muro shavo și altele.

Alături de Hara, pe scenă vor urca: grupul de copii Spectrum, Cvartetul Arpeggione, actorii Teatrului Lipscani (Vadim Rusu, Petru Ciobanu, Silviu Man) și Grupul de pop-opera All's Choir.

„Reinventam împreună Petrecerea de Crăciun cu un spectacol original”, spune trupa Hara pe pagina lor de Facebook.

Photo credit: Atena Grădinaru, https://www.facebook.com/Trupa.Hara/

 

10:00 Pescar hoinar

*Pescuit pe lac... Redifuzare

Vă invităm, din nou, alături de noi într-o expediţie marca „Pescar hoinar”... pe lacul Sătic, Ştefan a pescuit de pe mal şi din barcă, în căutarea păstrăvilor. A schimbat năluci, a încercat diverse stiluri de pescuit şi, până la urmă, munca i-a fost răsplătită... driluri pline de adrenalină, acrobaţii, poze frumoase şi eliberări aproape „ca la carte”. La rândul ei, Iulia a pescuit, la crap, pe lacul Tâncabeşti, alături de un francez, îndrăgostit iremediabil de România, Sylvain Remetter. Aventuri... aventuri... momente şi momente-pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica şi Iulia Popescu

Producător şi realizator: Ligia Baboş

10:30 Natură şi aventură

* Redifuzare

*Cautare de albine salbatice in Carpatii Orientali, partea a 2-a

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas, Dan Curean

 
Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian îl va avea invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

 

#tvr2