loader
Foto

Galerie foto

Marea Finală a Galei Premiilor Excelsior. TOTO CUTUGNO este invitatul special

Duminică, 9 decembrie, de la ora 17:00, TVR 2 transmite în direct marea finală a Concursului Național Gala Premiilor EXCELSIOR. Cel mai bun cor al anului 2018 va fi ales de un juriu de specialitate împreună cu telespectatorii, prin televot.

 

Cântărețul italian Toto Cutugno este invitatul special al Concursului Național Gala Premiilor Excelsior 2018, un eveniment prin care Teatrul Excelsior din București recunoaște și premiază excelența în cântul coral. Gala își propune să fie o rampă de lansare pentru tinerele talente, dar și o oportunitate pentru grupurile corale de amatori din întreaga țară de a se întâlni cu profesioniști din sfera muzicală și de a primi aprecierea publicului larg. Duminică, 9 decembrie, de la ora 17:00, în transmisiune directă pe TVR 2, vom urmări cele 10 coruri din marea finală: Corul „Sfânta Elisabeta” (București), Corul de Copii „Meloritm” (București), Corul „Lia Ciocârlia” (Podul Ilioaiei, Iași), Corul „Cununița Muntenească” (Ploiești), Corul „Vox Infantiae” (Roman), Corul „Dolce” (Slatina),Corul „Bravissimo” (București), Corul de copii „Sonoris” (Târgoviște), Corul „Talita Kumi” (Piatra-Neamț) și Corul de copii al Liceului „Waldorf” (Timișoara).

(oar_w460)

Juriul finalei este format din: Gheorghe Zamfir – naist virtuoz și compozitor și doctor în muzică, Valentin Gruescu – dirijor, profesor universitar și doctor în muzică, Daniel Jinga – maestru de cor al Operei Naționale București, Paula Seling – una dintre cele mai apreciate voci feminine ale României și Adrian Găzdaru – Directorul Teatrului EXCELSIOR.

Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor, iar în Camera Verde tinerii artiști vor fi întâmpinați de Liana Stanciu. Evenimentul, care va fi transmis în direct pe TVR 2, este organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul Excelsior, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune și Ministerul Educației Naționale.

(oar_w460)

Seara de gală va fi completată de patru minirecitaluri extraordinare susținute de Toto Cutugno, Paula Seling, Proiect K1 și Laura Bretan, tânăra de 15 ani finalistă la America's Got Talent. Corul „Symbol”, câștigător al trofeului ediției 2017, va urca, de asemenea, pe scena Galei Premiilor EXCESLIOR pentru a preda, prin cântec, ștafeta câștigătorilor ediției 2018. Corurile care vor ocupa primele trei locuri în clasamentul finalei vor avea bucuria de a cânta piese îndrăgite din repertoriul național și internațional alături de invitatul special al acestei ediții, reputatul artist italian Toto Cutugno.

(oar_w460)

 

2:45 Planuri diabolice (R)

Film * Planuri diabolice (Evil doctor-SUA, 2018) PREMIERĂ

Regia: Brian Skiba

Cu: Dina Meyer, Jen Lilley, Corin Nemec

*Thriller.

*

Redactor: Vlad Ţurcan

(Reluare)

4:20 Documentar 360°GEO (R)

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010)

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2