loader
Foto

Galerie foto

Maraton de filme western la TVR 2, în noaptea de Revelion

În premieră, în acest an, la TVR 2 petrecem Revelionul urmărind un maraton de filme western. Ne vor fi alături Clint Eastwood, Robert Duvall, Emilio Estevez și alții. Noaptea va continua cu muzică lăutărească și va fi încheiată cu un spectacol de circ.

 

În programul TVR 2 de Revelion veţi putea viziona:


Miercuri, 31 decembrie, de la ora 20.00

ÎNCĂ UN TREN DE JEFUIT (ONE MORE TRAIN TO ROB – SUA, 1971)

Regia: Andrew V. McLaglen, cu: George Peppard, Diana Muldaur, John Vernon

În California anilor 1880, banda lui Harker Flet jefuieşte un tren de bani şi bijuterii în valoare de 40 000 de dolari. Cei şase hoţi se despart şi, în timp ce aşteaptă reîntâlnirea pentru a împărţi prada, Harker este prins de poliţie şi trimis la închisoare. Eliberat după doi ani şi bănuind că unul dintre partenerii săi l-a trădat, el porneşte pe urmele lor pentru a-şi recupera banii.

Miercuri, 31 decembrie, de la ora 22.00

PISTOLARUL ŞI COMOARA (DOLLAR FOR THE DEAD – SUA, 1998)

Regia: Gene Quintano, cu: Emilio Estevez, William Forsythe

Un pistolar extrem de rapid şi un fost soldat confederat se asociază pentru a ajunge la o comoară ascunsă într-un loc indicat pe o hartă formată din mai multe bucăţi. Primul este urmărit de un grup de oameni pentru uciderea unui bărbat, iar al doilea de soldaţii unionişti. Acestora li se adaugă un al treilea val de urmăritori, format din soldaţi spanioli. Şi astfel toată lumea ajunge într-un sătuc mexican condus de un preot care ştie şi el despre existenţa aurului şi nu numai atât...

Ultimele minute din 2014 şi primele din 2015 (23.55 – 0.10) le petrecem împreună cu TVR 1 urmărind transmisiunea specială din acele momente.

Joi, 1 ianuarie, de la ora 0.10

JOE KIDD (JOE KIDD – SUA, 1972)

Regia: John Sturges, cu: Clint Eastwood, Robert Duvall, John Saxon

New Mexico, începutul secolului XX: populaţia hispanică încearcă în zadar să-şi păstreze terenurile, asupra cărora marii latifundiari americani pun stăpânire abuziv. Unul dintre aceştia, Frank Harlan, îl angajează pe Joe Kidd, fost vânător de recompense, să decimeze banda revoluţionarului mexican Luis Chama, apărătorul ţăranilor aflaţi în pericol de a-şi pierde pământurile.

Joi, 1 ianuarie, de la ora 2.10

RĂZBUNAREA SELINEI (6 GUNS – SUA, 2010)

Regia: Shane Van Dyke, cu: Sage Mears, Barry Van Dyke

După ce a asistat la uciderea soţului ei şi a copiilor lor de către o bandă de răufăcători, răzbunarea e singurul gând care o mai ţine în viaţă pe Selina Stevens. Şansa ei apare sub forma lui Frank Allison, vânător de recompense, care o va învăţa să mânuiască un pistol şi îi va fi aliat de nădejde.

Joi, 1 ianuarie, de la ora 3.20

După programul maraton de filme western, românii pot petrece în Noul An cu muzică lăutărească: Dragi prieteni, sus paharul!. De la ora 3.20, lăutari celebri aduc în casele românilor cele mai îndrăgite cântece de petrecere, pentru a începe 2015 cu veselie.

Joi, 1 ianuarie, de la ora 6.00

De la ora 6.00, sunteţi invitaţi la Circ, la Festivalul Internaţional de Circ de la Massy. Festivalul anual adună sub cupola din parcul Georges Brassens din Massy cei mai renumiţi artişti internaţionali de circ: călăreţi, jongleuri, iluzionişti, dresori, magicieni sau clovni veniţi din toate colţurile lumii. Este spectacolul magic aşteptat cu nerăbdare de toţi cei care iubesc lumea circului, indiferent de vârstă.

8:00 Coconut, micul dragon

Film animatie* Coconut, micul dragon (Coconut, the little dragon-Germania, 2014)

Regia: Hubert Weiland, Nina Wels

Voci: Adina Lucaciu, Alina Teianu, Ernest Fazekas, Eugen Cristea

*Animaţie. Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăşte să pornească în căutarea ierbii focului, şi îşi uneşte forţele cu Oscar, dragonul mâncăcios, şi Matilda, un porcuşor ţepos.

*AUDIENTA GENERALA (AG)

Redactor: Adriana Vulpe

9:35 Primavara amintirilor

 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2