loader
Foto

Galerie foto

Liana Stanciu aduce "Arte, carte şi capricii" - sâmbăta, la TVR 2 şi TVR HD

De la ora 19.00, săptămânal, cultura ia locul scandalului, violenţei şi senzaţionalului de la alte posturi tv.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
LIANA STANCIU
Arte, carte şi capricii

Prima ediţie este disponibilă online pe TVR+

Din 11 octombrie, de la ora 19.00, la TVR 2, TVR HD şi pe TVR+ puteţi urmări cel mai nou program al Televiziunii Române: emisiunea culturală Arte, carte şi capricii, ce o are ca gazdă pe Liana Stanciu.

Arte, carte şi capricii este un magazin cultural urban care, din această toamnă, promovează şi reflectă viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară. În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt principalii protagonişti ai celor mai importante şi recente evenimente culturale.

Arte, carte şi capricii este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber.

În plus, emisiunea  - alternativă la tabloidele încărcate de vulgaritate, scandal şi violenţă vă oferă, împreună cu Editura Litera  albume , cărţi, amintiri valoroase.

Pentru a le câştiga trebuie doar să vizionaţi în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00, emisiunea pe TVR 2, TVRHD sau pe TVR+ şi să răspundeţi la întrebarea concursului pe www.facebook.com/arte.carte.capricii. Primele trei răspunsuri corecte sunt săptămânal recompensate cu premii (cărţi, albume, CD-uri) oferite de editura Litera.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI

 

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Limba semnelor romane

Producator: Sinziana Milosoiu

15:30 Teleşcoala

* Limbi străine Sezon Nou

* Limba japoneza

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2