loader
Foto

Galerie foto

LIANA STANCIU

S-a născut în București pe 24 iulie 1971. A intrat prin concurs la radio - în 1991 Radio Contact, de atunci lucrând neîntrerupt la radio. În 1995 a început colaborarea cu Televiziunea Română. După periplu prin mai multe televiziuni a revenit în TVR în 2008.

 

Aşa cum chiar Liana mărturiseşte, "profesional, cred că mi-am făcut facultatea la radio. Fiindcă le-am făcut pe amândouă în acelaşi timp...  Radioul a fost şi va rămâne marea mea pasiune – şi este mare lucru să câştigi şi bani făcându-ţi pasiunea. Televiziunea a venit în viaţa mea mai târziu, însă impactul a fost nimicitor!!!

Pe scurt, în televiziune am facut cam de toate … divertisment, emisiuni de film, topuri, transmisiuni de la diverse gale, spectacole, Eurovision, talk-show. Iar acum, la TVR 2, am primit o nouă provocare. Aşa că e vremea să pornesc la drum, să merg mai departe. Am multe de învăţat, sunt mii de picturi pe care nu le-am vazut, milioane de cărţi de rasfoit sau citit, tone de CD-uri cu muzică frumoasă de ascultat… O să învăţ să le fac pe toate. Sunt multe locuri pe care încă care nu le ştiu, dar acum am posibilitatea să pornesc să le descopăr pe îndelete, aşa cum merită. Pentru ele şi pentru mine!

Vă invit şi pe dumneavoastră să vă alăturaţi acestei noi experienţe culturale, în fiecare săptămână, la TVR 2, de la ora 7 seara, în noua mea emisiune – unde avem de toate: “Arte, carte şi capricii”..."

 

19:05 Comisarul Rex

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 70

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist. O anchetă îl poartă pe comisarul italian Lorenzo Fabbri la Viena, unde întâmplarea i-l scoate în cale pe câinele poliţist Rex, care urmează să fie retras din activitate. Dar perseverentul patruped nu se lasă „scos la pensie”, ci îl ajută pe Fabbri să rezolve un caz complicat de crimă, dovedindu-se un partener de încredere. Ataşându-se de inteligentul animal, comisarul îl ia cu el la Roma, unde cariera lui Rex va continua cu succes timp de mulţi ani. Intuitiv, curajos şi loial, Rex va fi sprijinul de nădejde şi prietenul cel mai bun al comisarului Fabbri şi, apoi, al altor poliţişti cu care va lucra la cazuri palpitante şi periculoase.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

20:00 Un trecut secret

Film* Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016) PREMIERĂ

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller. Lily, fiica unei celebre scriitoare de romane poliţiste, este atacată de un individ în timp ce făcea jogging, dar un tânăr misterios, pe nume Mick, o salvează la ţanc. Între cei doi pare să se înfiripe o idilă, dar mama lui Lily şi şeriful local au îndoieli cu privire la trecutul lui Mick şi încep să facă investigaţii.

*

Redactor: Gabriela Onea

 

#tvr2