„Este o sărbătoare de om! Un suflet cald, mult mai sensibil decât lasă să se vadă forța ei de om de televiziune”, ne-a spus Andreea Marin despre invitata sa în a doua zi de Paște, în emisiunea „Nu există nu se poate”, la TVR 2.
Luni, 3 mai, de la ora 18:00 oaspete este Iuliana Tudor, o vedetă-simbol TVR, care aduce săptămânal talent-show-ul de folclor „Vedeta populară”. Despre întâlnirea din ediția specială „Nu există nu se poate”, Andreea Marin a mărturisit că este încărcată de emoție și îi mulțumește colegei sale pentru mărturiile sincere și profunde. Dincolo de omul de televiziune puternic, carsimatic și ambițios, pe care îl știu fanii, Iuliana Tudor se descoperă de această data cu lacrimi în ochi când vorbește despre părinții săi și mai ales despre problemele de sănătate ale mamei și cu emoție în glas când își amintește de șicanele pe care le-a trăit la școală: „Niciodată nu am permis experiențelor de tot felul care au venit peste mine să mă doboare”, spune Iuliana Tudor.
„Andreea m-a provocat să fiu altcineva de cât am fost până acum, probabil, în fața camerelor. Am stat de vorbă nu mai mult de două-trei minute și m-a provocat la o poveste care să înceapă din punctual 0, din copilărie, și până în prezent. E greu pentru oricine să facă arcul acesta peste timp în doar câteva fraze. Însă simplul gând către copilărie cred că pentru fiecare dintre noi aduce o altă stare. Și atunci, pentru că m-am ancorat așa de tare în perioada aceea… cred că de acolo au venit emoțiile. Mai cred și că a fost o zi specială. Am fost pregătită pentru ceea ce știu că faceți aici, în TVR, într-un loc cu multă încărcătură atât pentru tine, cât și pentru mine, în Studioul 1, unde am început „O data-n viață”. Locul acesta, dincolo de faptul că spunem că este „acasă” pentru noi, te face să te confunzi cu el”, a spus Iuliana Tudor.
Nu e sărbătoare de Paști fără o masă bogată! Cele mai alese bucate au fost aduse din Maramureșul istoric în platoul emisiunii „Nu există nu se poate”. Surpriza a fost pregătită de Măriuca Verdeș, din Călinești, profesor la Colegiul Național Pedagogic „Regele Ferdinand”, din Sighetu Marmației și fondatoarea Asociației „Rădăcinilor străbune”, care pune umărul în perpetuarea identității locale și tradiționale în rândul tinerei generații.
„Am adus preparatele tradiționale specifice Maramureșului istoric. La noi e un obicei ca tot ce se prepară să se ducă mai întâi la sfințit și pe urmă să se mănânce. Am adus miel umplut, ouă, pască, cozonac, cornulețe și chiar și un „miel” făcut din aluat de pita, pentru bucuria copiilor. Cam tot ce se pune pe masa de Paște. Dumnezeu vă deie bine!”, a spus Măriuca Verdeș.