loader
Foto

Un Cupidon căzut din cer

LOVE BIRDS – Noua Zeelandă, 2011

luni, 06 ianuarie 2020
ora 20:10

 

 

Regia: Paul Murphy

Cu: Rhys Darby, Sally Hawkins, Faye Smythe

Comedie romantică. Viaţa calmă şi fără griji a lui Doug se clatină brusc când iubita îl părăseşte, fiindcă-l consideră prea plictisitor. Lipsit de orice reper şi motivaţie, tânărul nu ştie cum s-o ia de la capăt, dar soarta îi scoate în cale o nouă provocare: o raţă sălbatică rănită, care nu mai poate zbura. Doug ia pasărea acasă, descoperă că e vorba de un răţoi – pe care-l botează Pierre – şi, în scurt timp, îl adoptă, construindu-i o adevărată căsuţă în mijlocul sufrageriei. Şi, cum o surpriză nu vine niciodată singură, prin intermediul simpaticului Pierre, Doug o cunoaşte pe doctoriţa veterinară Holly, la fel de singură ca el şi la fel de temătoare să-şi deschidă inima...

*ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ  DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ  CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)

 

#tvr2