loader
Foto

Poveşti arzătoare

BURNING PALMS - SUA, 2010

vineri, 19 iunie 2015
ora 01:30

 

 

Regia Christopher Landon

Cu: Zoe Saldana, Paz Vega

Dramă. În Los Angeles, capitala mondială a divertismentului, nu trăiesc doar cei care joacă în filme sau apar pe coperţile revistelor mondene. Oamenii obişnuiţi de aici pot avea şi ei propriile poveşti de viaţă „atinse” de „magia” de la Hollywood în privinţa modului în care vor să le arate celorlalţi că nimic nu este ce pare a fi.

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Isteria brandurilor

Invitati: Anca Ivan, Sonia Argint, Adina Buzatu-skype

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Cursa prin istorie

*Povesti si secrete pe Podul Mogosoaiei Sezon Nou

*Spioni din al doilea razboi mondial

Calatoria pe Podul Mogosoaiei continua prin istorie. Adriana Irimescu si un grup de tineri elevi merg pe urmele spionilor din al doilea razboi mondial, redescoperind Piata Palatului Regal de odinioara.

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania Tene

 

#tvr2