loader
Foto

Numele trandafirului (III)

Il nome della rosa – Italia

sâmbătă, 20 aprilie 2024
ora 22:00

 

 

PREMIERĂ

* Partea a III-a (din 4)

Regia: Giacomo Battiato

Cu: John Turturro, Rupert Everett, Damian Hardung, Fabrizio Bentivoglio

* Miniserie, dramă – adaptare a romanului omonim de Umberto Eco. În 1327, Papa Ioan al XXII-lea şi Ludovic IV de Bavaria sunt în război. Pe fondul conflictului deschis dintre Biserică şi puterea politică, călugărul franciscan William of Baskerville (John Turturro) şi tânărul novice Adso of Melk (Damian Hardung) sosesc la o abaţie benedictină izolată, din nordul Italiei, pentru a participa la o dezbatere importantă. Abatele îl roagă pe William, cunoscut drept o minte luminată, să cerceteze moartea misterioasă a unui tânăr călugăr. În scurt timp, incidentele tragice încep să se ţină lanţ, iar Inchiziţia intervine prin reprezentatul său, Bernard Gui (Rupert Everett), împiedicând căutarea adevărului.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: Vreau copil si kilogramele nu ma lasa

Invitati: Mihaela Dona este o femeie matură, căsătorită, cu un loc de muncă stabil dar are o întrebare pe care sunt sigură că și-o pun mulți dintre cei care se uită acum la noi? Cum slăbesc după ce toate dietele pe care le-am încercat au eșuat?

dr. chirurg Diaconu Victor-un chirurg de excelență în probleme de obezitate

dr. estetician Oltjon Cobani-specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie
Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Reţeaua de idoli

Redifuzare

* Invitat: Andreea Raducan

Producător: Irina Păcurariu

 

#tvr2