loader
Foto

Nemuritorul 2: Momentul întâlnirii

Highlander II – The renegade – SUA, 1991

joi, 20 februarie 2020
ora 20:10

 

 

Regia: Russell Mulcahy

Cu: Christopher Lambert, Sean Connery, Michael Ironside

Aventuri, SF

În 1999, Connor McLeod inventează un scut gigantic care protejează Terra de razele soarelui, după dispariţia stratului de ozon. Dar scutul ajunge în proprietatea unei mari corporaţii, care trage toate foloasele de pe urma lui, subjugând întreaga omenire. 25 de ani mai târziu, generalul Katana de pe planeta Zeist – planeta natală a lui Connor – trimite doi nemuritori să-l ucidă pe McLeod. Acesta, însă, reuşeşte să-i decapiteze, recăpătându-şi nemurirea şi readucându-l la viaţă pe Ramirez, prietenul lui mort în urmă cu 400 de ani. Împreună, McLeod şi Ramirez vor lupta împotriva duşmanului lor Katana, dar şi a corporaţiei care exploatează Pământul.

21:00 Cursa prin istorie

*Povesti si secrete pe Podul Mogosoaiei Sezon Nou

*Spioni din al doilea razboi mondial

Calatoria pe Podul Mogosoaiei continua prin istorie. Adriana Irimescu si un grup de tineri elevi merg pe urmele spionilor din al doilea razboi mondial, redescoperind Piata Palatului Regal de odinioara.

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania Tene

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

* Emisiunea „Educatia la putere” revine în cel de-al doilea sezon cu editii în premieră, de luni până joi, la TVR 2 șsi online pe TVR+. De la ora 22.00 (fiecare editie putând fi urmărită în reluare a doua zi, cu începere de la ora 16:00), realizatoarea Monica Ghiurco șsi echipa ei vă invită să urmăriti analize șsi dezbateri având ca subiect educatia, în multiplele ei forme. Vor fi abordate cele mai importante probleme ale sistemului românesc de învătământ șsi, implicit, ale societătii, cu oameni dedicati scolii si educatiei, profesori, părinti si elevi. Din noul sezon, dezbaterile șsi interviurile din cadrul emisiunii „Educatia la putere” vor alcătui o platformă interactivă pentru toti cei implicati, direct sau indirect, în procesul de educatie: profesori, elevi, familie, societate civilă șsi autorităti.

Realizator si moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco si Monica Colceriu.

 

#tvr2