loader
Foto

LUMEA LUI PO

A BOY CALLED PO – SUA, 2016

miercuri, 01 iunie 2022
ora 21:10

 

 

Regia: John Asher

Cu: Julian Feder, Christopher Gorham, Kaitlin Doubleday

Dramă. Moartea soţiei îl lasă pe David Wilson nu doar fără partenera de viaţă, ci şi fără mama băiatului lor, Patrick, poreclit Po, în vârstă de 12 ani. Po e un copil sensibil şi inteligent, dar are o formă de autism care-l împiedică să-şi comunice suferinţa prin care trece după pierderea mamei.

În scurt timp, David nu mai reuşeşte să facă faţă şi slujbei dificile, şi relaţiei la fel de complicate cu fiul lui. Po se retrage puţin câte puţin într-o lume imaginară, în care se simte protejat şi „normal”, iar David riscă să-l piardă şi pe el pentru totdeauna...

ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ  CU PĂRINŢII ORI FAMILIA. (AP)

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

21:45 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)

 

#tvr2