loader
Foto

Eu, tu şi Ovidiu

România, 1977

duminică, 07 aprilie 2024
ora 13:00

 

 

Regia: Geo Saizescu

Cu: Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei, Coca Andronescu

Comedie. Un director şi o ingineră de la uzine rivale - una din Bucureşti, cealaltă din Constanţa – au o idilă la mare, fără a-şi cunoaşte adevărata identitate. Încurcăturile comice se ţin lanţ, în contextul unei anchete de la "centru" asupra unor presupuse nereguli în cadrul uneia dintre uzine.

* ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

9:30 Fără prejudecăţi

Sezon Nou

*Emisiunea Fără prejudecăți este singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare. Producția este interpretată în limbajul semnelor române iar o variantă accesibilizată pentru nevăzători de regăsește pe platforma Mixcloud. Reporterii Raluca Avram și Mihai Arsenie împreună cu moderatorul Ovidiu Damian se vor întâlni cu telespectatorii în fiecare sâmbătă de la ora 9:30 și vă vor prezenta poveștile unor oameni excepționali care schimbă lumea.

* Invitati: DJ Alex Super Beats si Anca Mercea, Centrul de zi “Sf. Maria” Cluj

Reporteri: Mihai Arsenie, Raluca Avram

Interpret mimico-gestual: Simona Damian

Moderator si realizator: Ovidiu Damian

Producator: Ovidiu Pop

Emisiune realizata de TVR Cluj

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

10:00 Mic dejun cu un campion

Sezon Nou

Invitat: Florin Toma-scriitor de romane, nuvele şi eseuri, cronici plastice, jurnalist şi fotograf membru al Uniunii Scriitorilor din România, redactor la revista ’’Viaţa Românească’’.

Fost profesor de ţară, Florian Toma s-a încăpăţânat să creadă în talentul său de condeier cu har, a scris şi s-a afirmat nu doar ca scriitor ci şi ca redactor şi cronicar fervent. Din 1990 este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Din 2009 este responsabilul secţiunii ’’Proză’’ şi semnatar al cronicii de artă plastică la redacţia revistei ’’Viața Românească’’.

A colaborat vreme de doi ani cu rubrici la revista on-line ’’Literatura de azi’’, este foarte activ în social-media şi colaborează deseori cu postul public Radio Romania Cultural, la emisiunea ’’Arte frumoase’’.

’’În general, sunt fericit și, în afară de multe griji, n-am nicio problemă’’. Minunată şi plină de umor concluzie care ne-a plăcut într-atât, încât ne-am hotărât s-o consemnăm şi noi pentru a mai sublinia încă o dată, dacă mai era nevoie, umorul fără saţ al invitatului Danielei Zeca Buzura din această dimineaţă de sâmbătă, la Mic dejun cu un Campion.

Moderator: Daniela Zeca Buzura

Producător: Ileana Ploscaru Panait

 

#tvr2