loader
Foto

Crăciun în familie

A VERY MERRY MIX-UP - SUA, 2013

vineri, 25 decembrie 2015
ora 12:15

 

 

Regia: Jonathan Wright

Cu: Alicia Witt, Mark Wiebe

Comedie romantică. Alice Chapman îşi va petrece Crăciunul în casa viitorilor socri, pe care încă nu-i cunoaşte, iar emoţia momentului e cu atât mai mare cu cât tânăra soseşte în oraş înaintea logodnicului ei Will. Călătoria se transformă într-un mini-coşmar, bagajul i se pierde, telefonul se strică şi Alice nu poate lua legătura cu părinţii lui Will. Dar soarta îi surâde şi, la aeroport, îl cunoaşte întâmplător pe viitorul ei cumnat, Matt, care o conduce acasă. Cucerită de primirea caldă pe care i-o face familia lui Will şi de tradiţiile lor de Crăciun, Alice este cum nu se poate mai încântată, până când totul se dovedeşte a fi rezultatul unei încurcături teribile...

8:00 Opera comică pentru copii

Sezon Nou

*Opera copiilor

Producător: Valentina Băinţan

9:00 Generaţia Fit

Sezon Nou

Emisiunea" Generaţia Fit" oferă cea mai bună reţetă de stil de viaţă sănătos-antrenamente pe care le poţi face în sala de fitness, nutriţie corectă şi alimentaţie sănătoasă, antrenamente atractive de grup, reţete delicioase şi rapide, exerciţii pe care le poti face acasă, dar şi secretele stilului de viaţă sănătos ale vedetelor, persoanelor publice şi sportivilor de performanţă.

Emisiunea "Generaţia Fit" promovează un stil de viaţă sănătos, care include sportul, mişcarea, dar şi alimentaţia sănătoasă, şi educă publicul, oferind astfel noţiuni esenţiale privind practicarea corectă a activităţii sportive şi alimentaţia corectă.

Producător: Iulia Popescu

Coproducţie TVR şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness

 

#tvr2