loader
Foto

Bibliotecarii: misterul din spatele cărţilor

Luni-vineri, ora 10.00*

sâmbătă, 10 septembrie 2022
ora 13:00

 

 

THE LIBRARIANS – SUA, 2016-2017

Din 13 septembrieSezonul 3

Cu: Rebecca Romijn, Christian Kane, John Larroquette, Lindy Booth, Noah Wyle

*Aventuri

La subsolul Bibliotecii Metropolitane din New York se află sediul unei străvechi organizaţii secrete care rezolvă mistere imposibile, luptă cu amenințări supranaturale și recuperează artefacte cu puteri magice din întreaga lume. Doar persoane cu abilităţi speciale, "Bibliotecarii", pot aduna şi proteja aceste obiecte, asigurându-se că nu cad în mâinile unor răufăcători.

Timp de mulţi ani, Flynn Carsen a fost unicul Bibliotecar, dar când misiunea a devenit prea complexă pentru un singur om, organizaţia a angajat o echipă redutabilă care trebuie să facă faţă noilor provocări. Eve Baird, fost agent anti-terorism, îşi antrenează colegii şi veghează la siguranţa lor; Jacob Stone, un petrolist din Okhahoma, are un IQ de 190 şi cunoştinţe enciclopedice de istoria artei; Cassandra Cillian, tânără matematiciană genială, poate recupera informaţii din trecut prin intermediul halucinaţiilor senzoriale şi auditive; Ezekiel Jones este un maestru al noilor tehnologii şi niciun sistem de securitate nu-i pune probleme. Împreună, Bibliotecarii se vor lovi de încercări dure şi de inamici foarte periculoşi: Apep, zeul egiptean al Haosului, dar şi o agenţie secretă numită DOSA, care-i consideră terorişti şi încearcă să-i elimine.

ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII IN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINȚII ORI FAMILIA (AP)

* Programele pot suferi modificări de ultimă oră.

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă ,Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache.

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)

3:25 Familia Borgia (R)

Serial * Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.9

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Dramă istorică.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

(Reluare)

 

#tvr2