loader
Foto

Emisiunile TVR, câștigătoare la Premiile TVmania 2020

Premiile TVmania 2020 au ajuns, marți seară, la cei mai buni din televiziune.

 

VIRGIL IANŢU
Daniela Zeca Buzura
Câştigă România!
Mic dejun cu un campion

„Câștigă România!, concursul de cultură generală de la TVR 2, a primit la cea de-a 19-a ediție a premiilor votate de publicul Revistei TVmania trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”. Premiul pentru Cea mai bună emisiune de interviuri-portret a fost acordat emisiunii „Mic dejun cu un campion, tot de la TVR 2.

(w882)

Mă bucur foarte mult pentru trofeu. Le mulțumesc celor care ne urmăresc de șapte sezoane și votul lor ne face să avem încredere că facem un lucru bun. Le promitem că vom continua iar acest concurs de cultură generală va deveni un reper în televiziune”, a spus Virgil Ianțu, prezentatorul „Câștigă România!”.

(w882)

Este pentru a doua oară când trofeul TVmania ajunge la „Câștigă România!”. Și în 2017 concursul de cultură generală de la TVR 2 a primit votul publicului revistei, obținând trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”.

(w882)

„Suntem bucuroși și onorați că după cinci ani și jumătate de „Mic dejunuri” luate împreună cu toți iubitorii de televiziune de calitate, de artă și de cultură am obținut acest trofeu. Este al doilea după premiul „Centenar APTR”, obținut în 2018. Aceste două distincții ne onorează și ne obligă în egală măsură. Mulțumim TVmania pentru nominalizare și pentru apreciere și mulțumim deopotrivă celor care ne-au votat și care alegându-ne au dat gir calității, decenței și bucuriei de-a fi împreună”, a spus Daniela Zeca-Buzura, realizatoarea emisiunii „Mic dejun cu un campion”.

(w882)

Anul acesta, nu mai puțin de opt producții TVR au primit nominalizări la Premiile TVmania: „Telejurnalul” (TVR 1), la categoria „Cea mai bună emisiune de știri”, „Drag de România mea!” (TVR 2), show-ul prezentat de Paul Surugiu Fuego, la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment”, „Vedeta Populară”, concursul de folclor de la TVR 1, prezentat de Iuliana Tudor, la categoria „Cel mai bun talent show”, „Mic-dejun cu un campion” (TVR 2), „Rețeaua de idoli” (TVR 2), #NuExistăNuSePoate! (TVR 2) și „Garantat 100%” (TVR 1) la categoria „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, dar și „Cea mai bună emisiune concurs”, „Câștigă România!”.

Excelența în televiziune a fost recompensată și în acest an în cadrul unei gale speciale, organizate online. Tradițional deja, gazda evenimentului a fost actorul Marius Florea Vizante.

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 94

Redactor: Vlad Ţurcan

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2