loader
Foto

Emisiunile TVR, câștigătoare la Premiile TVmania 2020

Premiile TVmania 2020 au ajuns, marți seară, la cei mai buni din televiziune.

 

VIRGIL IANŢU
Daniela Zeca Buzura
Câştigă România!
Mic dejun cu un campion

„Câștigă România!, concursul de cultură generală de la TVR 2, a primit la cea de-a 19-a ediție a premiilor votate de publicul Revistei TVmania trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”. Premiul pentru Cea mai bună emisiune de interviuri-portret a fost acordat emisiunii „Mic dejun cu un campion, tot de la TVR 2.

(w882)

Mă bucur foarte mult pentru trofeu. Le mulțumesc celor care ne urmăresc de șapte sezoane și votul lor ne face să avem încredere că facem un lucru bun. Le promitem că vom continua iar acest concurs de cultură generală va deveni un reper în televiziune”, a spus Virgil Ianțu, prezentatorul „Câștigă România!”.

(w882)

Este pentru a doua oară când trofeul TVmania ajunge la „Câștigă România!”. Și în 2017 concursul de cultură generală de la TVR 2 a primit votul publicului revistei, obținând trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”.

(w882)

„Suntem bucuroși și onorați că după cinci ani și jumătate de „Mic dejunuri” luate împreună cu toți iubitorii de televiziune de calitate, de artă și de cultură am obținut acest trofeu. Este al doilea după premiul „Centenar APTR”, obținut în 2018. Aceste două distincții ne onorează și ne obligă în egală măsură. Mulțumim TVmania pentru nominalizare și pentru apreciere și mulțumim deopotrivă celor care ne-au votat și care alegându-ne au dat gir calității, decenței și bucuriei de-a fi împreună”, a spus Daniela Zeca-Buzura, realizatoarea emisiunii „Mic dejun cu un campion”.

(w882)

Anul acesta, nu mai puțin de opt producții TVR au primit nominalizări la Premiile TVmania: „Telejurnalul” (TVR 1), la categoria „Cea mai bună emisiune de știri”, „Drag de România mea!” (TVR 2), show-ul prezentat de Paul Surugiu Fuego, la categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment”, „Vedeta Populară”, concursul de folclor de la TVR 1, prezentat de Iuliana Tudor, la categoria „Cel mai bun talent show”, „Mic-dejun cu un campion” (TVR 2), „Rețeaua de idoli” (TVR 2), #NuExistăNuSePoate! (TVR 2) și „Garantat 100%” (TVR 1) la categoria „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”, dar și „Cea mai bună emisiune concurs”, „Câștigă România!”.

Excelența în televiziune a fost recompensată și în acest an în cadrul unei gale speciale, organizate online. Tradițional deja, gazda evenimentului a fost actorul Marius Florea Vizante.

18:30 Gala Premiilor Marii Loji Nationale din Romania

(MLNR) Prezinta Dan Carbunaru *In cadrul galei vor fi decernate 7 premii (Premiul Grigore Moisil-pentru Stiinte Exacte, Premiul Henri Coandă-pentru Stiinte Aplicate, Premiul Carol Davila-pentru Medicina, Premiul Eugeniu Carada- pentru Economie, Premiul Spiru Haret-pentru Educatie, Mediu, IT, Premiul Constantin Brâncuși-pentru Arta si Cultura, Premiul Nicolae Titulescu-pentru Diplomatie si Politologie), ce vor fi inmanate din membrii Academiei Romane. Programul artistic al spectacolului, este sustinut de Corul si Orchestra Simfonica a Filarmonicii "George Enescu" si prim-solisti ai Operei Romane, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, din care fac parte compozitii celebre semnate de Verdi, Strauss, Bizet, Puccini, Vivaldi etc. Si-au anuntat participarea numeroase personalitati politice, membrii ai Academiei Romane, oameni de cultura si prestigiosi oameni de afaceri. Producator: Larisa Avram RealizatorI: Sanziana Milosoiu si Ana Maria Mindu Jurnalist TV: Gabriela Voinea Transmisiune directa Ateneul Roman

21:25 Toamna la podgorie

Film* Toamna la podgorie (AUTUMN IN THE VINEYARD-Canada, SUA, 2016)

Regia: Scott Smith

Cu: Rachael Leigh-Cook, Brendan Penny

*Dramă romantică. Frankie Baldwin şi Nate Deluca îşi dispută dreptul de proprietate asupra podgoriei Sorrento, pe care ajung s-o împartă pe din două. Fiecare dintre ei încearcă să obţină o recoltă cât mai bună şi să câştige premiul pentru cel mai bun vin din regiune. Dar rivalitatea lor nu se va încheia în vie, fiindcă soluţia ideală pentru o dispută juridică nu poate fi decât o poveste de dragoste!

Redactor: Anca Radu

 
Cum se câștigă trofeul SuperBlog după 11 ani de „antrenament”

„N-am reușit să obțin acest trofeu mai devreme pentru că mi-a luat ceva timp să învăț să fiu disciplinat”, declară Bogdan Dărădan, ...

Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România, în direct la TVR

TVR 2 transmite în direct de la Ateneul Român vineri, de la ora 18:30, Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România. Festivitatea decernării ...

Dacă doriți să revedeți... soprana Eugenia Moldoveanu vine la

"Pentru mine, a cânta este tot ceea ce mă putea bucura şi împlini", spune soprana Eugenia Moldoveanu, invitata Danielei Zeca Buzura la "Mic ...

 

#tvr2