loader
Foto

Galerie foto

Moment special la „Duelul pianelor”: duet Madalina Manole - Maria Dragomiroiu

N e reamintim de Mădălina Manole, dar şi de celebrul trio: Marius, Olimpia şi Mihai, la „Duelul pianelor”, pe TVR 2, sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 20.00, şi în ediţia specială de duminică, 31 decembrie, de la ora 15.00.

 

Duelul pianelor

În ediţia de sâmbătă, Ovi îi are alături pe solistul Free Deejays, Rareş Varniote şi pe Mihai Trăistariu, în timp ce Paula Seling îşi aduce întăriri din Maramureş: soţii Cornelia şi Lupu Rednic şi pe Furgo, ca invitat.

(w882) Duelul pia

Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi deschid show-ul cu piese muzicale celebre, interpretate într-o manieră inedită. De altfel, va fi o ediţie cu multe momente inedite, precum cel oferit de Maria Dragomiroiu.

(w882) Duelul pia

Guest star-ul echipei lui Ovi, Maria Dragomiroiu ne va emoţiona cu un moment de tribut Mădălina Manole. Vom fi astfel martorii unui duet peste timp: Maria Dragomiroiu cântă un medley cu Mădălina Manole!

(w882) Duelul pia

Rareş Varniote imită mari artişti într-un stil pe cât de amuzant, pe atât de inedit, iar Rednicii sunt exact cum îi ştim: spumoşi şi talentaţi.

(w882) Duelul pia

Şi, pentru că pe 16 decembrie, când era ziua lui de naştere, „Duelul pianelor” a lipsit din programul TVR 2 (zi de doliu naţional) echipa emisiunii şi invitaţii îl sărbătoresc acum pe Mihai Trăistariu. Cum? Vedem sâmbătă, 30 decembrie, de la ora 20.00.

(w882) Duelul pia

Duminică, în ultima zi din an, „Duelul pianelor” ne-a pregătit un Best of...momente de tribute, dar nu numai.

De la ora 15.00, avem parte de cele mai bune interpretări live ale unor piese muzicale de mare impact, înregistrate de-a lungul sezonului 3 al emisiunii. O reîntâlnire cu Aretha Franklin, Elton John, HOT Ciocolate, Tom Jones, Elvis, Romica Puceanu, Fărâmiţă Lambru. De asemenea, la Best of ne reamintim de celebrul Trio Marius, Olimpia şi Mihai, în interpretarea unui nou trio: Paula, Ovi şi Adrian.

(w882) Duelul pia

„Duelul pianelor” 2017 nu se termină înainte de a primi urările de „La mulţi ani de An Nou”, făcute de gazdele emisiunii: Paula, Ovi şi Adrian. Duminică, 31 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2.

17:30 România…în bucate

Sezon Nou

TVR Cluj

* Mic dejun-paine impaturita cu bacon sau branza / mancare de spanac/porkolt

Prezinta: Dan Pavaloiu

Producatori: Dan Pavaloiu, Radu Puscas

Jurnalist: Cătălin Blebea

Producător: Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2