loader
Foto

Galerie foto

Dragoş Pătraru face echipă cu Paula Seling şi Mihaela Tatu

Şi pentru prima dată rămâne desculţ la televizor - în această sâmbătă, la „Duelul pianelor” - la TVR 2

 

Sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 20.00 (prima parte) şi de la ora 21.00 (partea a doua), emisiunea „Duelul pianelor” vine cu o ediţie surprinzătoare.

Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi vă invită la un show cu muzică bună şi mult umor, şi o competiţie între două echipe ce au o „componenţă” fulminantă, explozivă – de-a dreptul „magică”.

Pentru că în această Săptămână, "Duelul" se poartă între magicieni şi vedete tv.

Echipa lui Ovi este formată din magicienii Augustin şi Andrei Teaşcă, iar invitata specială este Oana Sârbu.

La rândul său, Paula conduce o echipă formată din vedetele de televiziune Dragoş Pătraru şi Mihaela Tatu, invitatul său special fiind îndrăgitul Ducu Bertzi.

Fiecare apelează la toate "armele" pentru a câştiga lupta. La un moment dat, Dragoş Pătraru face "o magie" specială şi rămâne fără încălţări pentru a-şi încurca adversarii.

O asemenea combinaţie neaşteptată de coechipieri, stiluri şi personalităţi  - provocate să cânte live pentru a câştiga duelul muzical – este cea mai bună garanţie că ediţia din această săptămână nu trebuie ratată.

 

++++++++++++++++++++++++

Paula, Ovi și Adrian Enache aduc cel de-al treilea sezon de muzică live și divertisment de calitate în casele telespectatorilor. "Duelul pianelor" poate fi urmărit în fiecare săptămână pe TVR 2 și aduce multe surprize în acest sezon: probe noi în concurs, interpretări inedite ale unor hituri românești și internaționale, realizate de gazdele emisiunii, dar și un nou concurs.

9:00 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

10:00 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2