loader
Foto

Despre ceai, jocuri şi mişcare, la „Natură și sănătate”

Din ediția de duminică, 8 decembrie, aflăm cum ne putem antrena mintea și trupul pe timp de iarnă, folosindu-ne, bineînțeles, de resursele naturii.

 

Natură şi sănătate

UPDATE: Ediția din 8 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Dacă până acum joggingul sau plimbările pe potecile înguste ale munților vă ajutau să vă relaxați trupul și mintea,  emisiunea „Natură și sănătate” vine cu câteva alternative, astfel că nu simțiți obstacolele aduse de vremea rece.

„Care este legătura din ceai și toate jocurile care ne înconjoară”, se întreabă Bogdan Ghițulescu, producătorul și prezentatorul emisiunii. Duminica aceasta aflați că o cană de ceai poate fi la fel de relaxantă și liniștitoare ca o plimbare în parc. Trebuie doar să vă alegeți aromele potrivite și, dacă jucați Scrabble, Monopoly sau cărți, „uităm de griji, facturi, calculator și alte probleme care ne ghidează viața”, mărturisește proprietara unei ceainării.

Tot duminică, dăm o vizită pe la magazinele de articole sportive și încercăm să găsim echipamentul potrivit, în funcție de vârstă. Printre primele sfaturi primite: „recomand utilizarea greutăților libere începând cu vârsta de 14 ani. Asta depinde de starea de sănătate și de tipul somatic al fiecăruia”, ne sfătuiește un reprezentant al unui astfel de magazin.

Iar la final, vă spunem că n-ar strica să aveți prin casă niște mingi de tenis. Nu trebuie să practicați acest sport, ne spune proprietarul unei spălătorii, le puneți în mașina de spălat, alături de gecile voastre groase de iarnă, care au puf. „Împiedică puful să se strângă ghemotoace și, astfel, se usucăe uniform”, spune proprietarul spălătoriei.

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 98

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 74

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2