loader
Foto

Galerie foto

De sărbători, suntem pe „Drumul Succesului” cu interpretul Ion Paladi

Ema Pendiuc l-a prezentat sâmbătă, 28 decembrie, pe cunoscutul artist basarabean, decorat de președintele Moldovei cu titlul onorific „Artist emerit”.

 

EMA PENDIUC
Drumul succesului

UPDATE: Ediția de sâmbătă, 28 decembrie, este disponibilă online pe TVR+

Înainte de Anul Nou, pe „Drumul Succesului” este sărbătoare. Tinerii remarcabili pe care i-ați cunoscut în cele 11 ediții de până acum ale emisiunii au fost apreciați și au devenit modele demne de urmat pentru sute de mii de români din întreaga țară și de peste hotare.

Moș Crăciun a adus în dar inspirație pentru tot anul 2014, iar mirosul de brad și atingerea fulgilor de nea au bucurat sufletul și au readus bucuria copilăriei. Ce-i drept, ca să simtă zăpada scârțâind sub picioare și să o aducă și pe micile ecrane, Ema Pendiuc și echipa emisiunii au străbătut sute de kilometri până la Chișcăreni, un sătuc pitoresc din Republica Moldova, unde au găsit-o în curtea casei părintești a îndrăgitului interpret de muzică populară, Ion Paladi.

De la Chișcăreni și Chișinău vor răsuna colindele în ediția specială de sărbători a emisiunii „Drumul Succesului”. În exclusivitate pentru emisiunea Drumul Succesului, Ema Pendiuc, moderatoarea emisiunii a obtinut un interviu cu mama artistului și a fost pentru prima oară când o televiziune a intrat în casa părintească a lui Ion Paladi. În plus, frații interpretului au călătorit mii de kilometri de la Sankt Petersburg la Chișcăreni, special pentru a cânta cu Ion, prima lor melodie împreună, în premieră națională, atât în România, cât și în Republica Moldova.

„Ion Paladi este un exemplu grăitor în acest sens. Artist emerit al Republicii Moldova, decorat chiar de președintele țării, el este iubit de românii de pretutindeni, iar glasul și bunătatea sufletului au trecut demult orice graniță impusă de oameni”, îl descrie Ema Pendiuc, gazda emisiunii.

Ion Paladi, un tânăr în plină ascensiune, iubit deopotrivă de basarabeni, ardeleni, olteni și mii de români plecați în afara granițelor țării a lăsat cu ochii în lacrimi de bucurie publicul prezent la spectacolul Dorul Basarabiei, la Chișinău, la Palatul Național, unde a lansat albumul cu același nume. A fost un spectacol cu o mare încărcătură emoțională, pe care nimeni în afara lui, nu a avut puterea să îl realizeze în ultimii 20 de ani. A împărțit scena cu maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, dar și cu Ema Pendiuc, care a prezentat evenimentul.  Noul An începe în forță pentru Ion; pe 5 ianuarie va începe un turneu în 5 capitale europene, iar pe 20 ianuarie va lansa albumul Dorul Basarabiei la București.

La final de 2013, după ce „Drumul succesului” a adus în fața publicului poveștile a 11 tineri ambițioși, care au reușit să depășească orice obstacol pe care l-au întâlnit, Ema Pendiuc spune că „am învățat de la tinerii pe care i-am întâlnit pe Drumul Succesului, în acest prim sezon al emisiunii, că realizarea celor mai îndrăznețe vise nu depinde de locul în care te naști și nici de familia din care provii, ci mai degrabă de educație, de atitudinea pe care o ai în fața provocărilor vieții și încrederea în forțele proprii”.

Începând din ianuarie, telespectatorii au ocazia să-i revadă pe toți tinerii de succes din emisiune, pe TVR HD, de luni până vineri de la 19.30 și sâmbătă de la 11.30.

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Revoluţia tehnologică (REV-Magazin auto, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Noile tehnologii revoluţionează maşinile, oraşele, modul nostru de viaţă. Programul-magazin detaliază paşii acestei revoluţii tehnologice.

Episodul: 98

Redactor: Vlad Ţurcan

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 74

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2