Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
De 1 decembrie, descoperim secretul produselor tradiţionale româneşti
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Duminică, la „Natură şi sănătate”, ciobanul Ion Istrate ne învaţă cum să preparăm brânza în coajă. De la 13:15, suntem pe TVR 2.
Alte legături
Natură şi sănătate

Ziua Naţională este cel mai bun prilej ca să ne apropiem de bucătăria românească, aşadar, în această ediţie, invitatul lui Bogdan Ghiţulescu este Ion Istrate.

Cioban din tată-n fiu, după cum se descrie chiar el, Ion aduce în faţa telespectatorilor secretul din spatele celei mai bune brânze în coajă. Şi cum deja intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru Crăciun, el ne arată şi cum să facem cârnaţii şi pastrama bio. Dincolo de sfaturi preţioase, „Natură şi sănătate” încearcă să afle de la Ion Istrate, care este cel mai mare obstacol, atunci când vine vorba de păstrarea tradiţiilor în aceste vremuri moderne.

„Omul trebuie să încerce să trăiască sănătos, să facă mişcare în natură, să fie în armonie cu ea şi să-i descifreze semnele”, încheie Bogdan Ghiţulescu, producătorul emisiunii.