loader
Foto

Cum au petrecut de 1 Iunie copiii vedetelor TVR

În weekend, sărbătoarea celor mici a fost la TVR 2 aşa că am profitat de ocazie şi am întrebat prezentatorii ce surprize au pregătit pentru micuții lor.

 

Copiii au primit cadouri, dar și momente frumoase alături de părinți.

(oar_w460)

Copiii Marinei Almăşan sunt deja adulți, dar realizatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbați de 10” nu a ratat sărbătoarea de 1 Iunie pentu a îi răsfăța puțin: „Copiii mei ieșind din raza de acțiune a zilei de 1 Iunie, va trebui să-mi exercit arta de a dărui asupra altor copii. Cu toate acestea, deși sunt mari acum, și Marina și Victor șigur se vor aștepta de la mine să-i felicit, de Ziua Copilului și...”să ies la interval” cu niște bani! Ăsta e trendul!”, a spus Marina.

(oar_w460)

Cristina Soare, gazda emisiunii „E vremea ta”, a petrecut alături de fiica sa, Anastasia, o zi în parc, alături de mai mulți copii. Cadoul pentru Anastasia a fost o nouă casuță pentru păpuși. Și pentru Andrei Bărbulescu, colegul de prezentare al Cristinei Soare, Ziua Copilului a fost plină de evenimente. „Pentru micuțul meu Mihai la doar 10 luni i-am fredonat în joaca împreună cu mami (Iulia Zgripcea n.r.) “Un marinar de la Marină” așa că l-am înregistrat și postat pe Youtube, să-l asculte și când nu suntem lângă el. Apoi pe el și pe frații lui gemeni i-a așteptat o petrecere pe cinste în curte, cu piscina gonflabilă și multe dulciuri”.

(oar_w460)

Tudor Furdui, prezentatorul ştirilor sportive, a mărturisit că „mingea o consideram singura jucărie”. „Mai ales cea de 35 lei, pe care o băteam până se spargea și-mi trebuia alta”. Chiar dacă tatăl se gândeşte la un accesoriu sportiv, cadoul pentru fiul său, Alec, a fost un hanorac personalizat.

(oar_w460) Tudor Furd

Alina Ionescu, gazda din fiecare sâmbătă la „Zile cu stil”, a pregătit pentru fiica sa, Isabela, o minivacanță pe Litoral. „Două zile la mare, cu mami şi cu tati şi un costum de baie nou nouţ pe care îl vom încerca în apă, pentru că a venit căldura”, a spus ea.

(oar_w460)

Pentru vedeta TVR 2, Florina Constantinescu, este primul 1 Iunie petrecut alături de fiul său, Andreas, în vârstă de numai 11 luni. Alături de bebeluș și de frate lui, Nicholas, Florina a avut o zi plina de distracție în Mall. „Pentru pitici am luat dulciuri, jucării, câteva hăinuțe și o mașină de făcut baloane de săpun”, a povestit Florina

(oar_w460)

De Ziua Copilului, la TVR 2 a pregătit un program special, cu emisiuni dedicate celor mici, muzică, desene animate şi filme inspirate din basme nemuritoare. Filmul „Tinereţe fără bătrâneţe”, în regia Elisabetei Bostan, inspirat din basmul cules de Petre Ispirescu, va fi difuzat duminică, 2 iunie, de la ora 13.10.

7:50 Documentar 360°GEO

* Viaţa pe uriaşul Grossglockner (Vivre au pied d’un géant, Franţa-Germania, 2010) Redifuzare

Cel mai înalt munte din Austria, Grossglockner, din masivul Hohe Tauern, ajunge până la altitudinea de 3.798 de metri.

Acest vârf maiestuos separă provinciile Carintia-înspre răsărit-de Tyrol-către apus.

În iunie, după o pauză de opt luni, soţii Riepler părăsesc valea pentru a urca să păzească refugiul Glorerhütte.

Realizatorii documentarului i-au însoţit în mai multe momente din an, de la perioada focurilor de Sfântul Ion până la Ajunul Crăciunului, în refugiul unde adăpostesc alpinişti, şi chiar până pe vârful Grossglockner.

Realizator: Gernot Stadler

Redactor: Delia Clonaru

8:45 Teleshopping

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2