loader
Foto

Galerie foto

Competiţia de blogging creativ SuperBlog, la finalul celei de-a 8-a ediţii

Duminică, 13 aprilie 2014, hotelul NH Bucharest din capitală a găzduit gala de premiere a laureaţilor competiţiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2014. TVR2 a fost partener media al evenimentului.

 

Ajunsă la a opta ediție, competiția a atras, în martie, peste 100 de bloggeri din toată țara, care și-au demonstrat creativitatea în 16 probe pe teme dintre cele mai diverse.

Din cei 118 bloggeri înscriși în Spring SuperBlog 2014, 98 au participat efectiv, iar 57 au parcurs toate cele 16 probe ale competiției, redactând și publicând pe blogurile proprii 1130 articole. Bloggerii au putut participa doar la probele preferate, cele mai ridicate punctaje fiind răsplătite cu premii, iar finaliștii au câștigat bani, produse și servicii în funcție de implicarea lor și de locul ocupat în clasament; astfel, s-au acordat în total peste 200 de premii. Cel mai mare câștig este însă comunitatea formată în jurul acestui proiect, care a avut prilejul să petreacă un week-end împreună – mai întâi, la un workshop DoctorDeco, apoi la party în Spice Club și, în cele din urmă, să primească felicitările și aplauzele binemeritate la gala Spring SuperBlog 2014.

Fruntaşa competiției Spring SuperBlog 2014 și câștigătoarea premiului de 2000 lei cash este constănțeanca Bianca Alexandra Bîzîiac, participantă cu blogul tulips-and-sparkles.blogspot.com: “SuperBlog este ca un drog, fiindcă dă dependență încă de la prima probă. Din momentul în care l-ai încercat, cu greu te mai poți abține să nu îl încerci din nou. SuperBlog este o provocare. Te determină să le oferi atât sponsorilor, cât și cititorilor, bucăți din sufletul și mintea ta. Cu fiecare participare, te străduiești din ce în ce mai mult, încerci să fii cât mai creativ, să dai tot ce ai mai bun... până ajungi să câștigi. Exact acest lucru mi s-a întâmplat. Am început să concurez cu mine însămi, să îmi canalizez energia și creativitatea spre articolele participante, tocmai pentru a dovedi că pot mai mult. Asta mi-a adus râvnitul trofeu, ceea ce înseamnă că mi-am îndeplinit scopul de a-mi întrece propriile așteptări”, declară Bianca.

Deși competiția a fost dedicată, în egală măsură, ambelor sexe, bloggerițele au dominat clasamentul, următoarele locuri fiind ocupate tot de domnișoare: Camelia Bucur, participantă “veterană” la SuperBlog cu blogul omonim, cameliabucur.ro, a încheiat competiția pe locul secund, iar pe locul 3 s-a clasat Alina Florentina Gheorghe – literestacojii.com, care s-a clasat pe aceeași poziție și în ediția anterioară, SuperBlog 2013. Un singur blog masculin se regăsește în top 10 al acestei ediții, pe locul al șaselea, respectiv www.sanatosvoios.ro, aparținându-i lui Călin Lucian Ciabai - blogger de profesie, la prima participare în SuperBlog.

Rezultatele competiţiei, informaţii despre premiile câştigate de participanţi şi alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

2:30 Immenhof: marea promisiune (R)

Film * Immenhof: marea promisiune (Immenhof: das grosse versprechen-Germania, 2022)

Regia: Sharon von Wietersheim

Cu: Leia Holtwick, Maximilian Befort, Ella Päffgen

*Film de aventuri, family.

Redactor: Laura Bălan

(Reluare)

4:15 Numele Trandafirului (R)

Film * Numele trandafirului (Il nome della rosa-Italia, Germania, 2019)

*Partea a patra (din 4)

Regia: Giacomo Battiato

Cu: John Turturro, Rupert Everett, Damian Hardung, Fabrizio Bentivoglio

* Miniserie, dramă

*

Redactor Adriana Vulpe

(Reluare)
 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2