loader
Foto

Galerie foto

Corina Chiriac vine la Vara pe val de la TVR 2

Marţi seară,  de la 23.00, la TVR 2 şi online pe TVR+

 

La finalul anului trecut presa anunţa că, după 13 ani de activitate în cadrul trupei Voltaj, clăparul şi compozitorul Bobby Stoica a decis să urmeze un alt drum în afara trupei.

 

Iată că marţi seară, de la ora 22.00 Bobby vine la Vara pe val să cânte şi să încânte asistenţa de pe plaja Tan Tan şi telespectatorii TVR 1 alături de noua sa parteneră de scenă. Este vorba de Neli Niculae, absolventă de Conservator, cunoscută publicului de la concertele lui Ştefan Bănică unde Neli este backing vocal. Petrecerea va fi completată de muzică populară de la malul mării, interpretată de gemenele Liliana şi Violeta Geapana, supranumite „mândria plaiului Dobrogean”.

 

La TVR 2, de la ora 23.00, seara va aduce un nou duel: cel al generaţiilor. Adrian Enache va avea dificila sarcină de a „arbitra” o competiţie amicală între două interprete de muzică uşoară din două generaţii şi şcoli diferite. Este vorba de doamna muzicii uşoare, Corina Chiriac şi de Miss G, simpatica colegă a „rechinilor” de la Vara pe val.

 

Până la petrecerile de seară, fiecare echipă munceşte din greu pentru a câştiga voturi în această ultimă săptămână de program. De la ora 17.00, la TVR 1, putem vedea cum Raluca Guslicov trece la munca de jos şi spală vase într-un restaurant, iar Nuami apelează la o armă secretă: seducţia.

În paralel, Miss G se angajează ca salvamar, tocmai la timp pentru a-şi salva de la înec colegele de echipă. Ce câutau ele în apă este o întreagă poveste care nu trebuie ratată în această după-amiază, de la 17.30, la TVR 2.

 

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător va fi publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă ocupă câte o plajă din Mamaia şi încearcă să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Miza competiţiei TVR 1 – TVR 2 este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensaţi pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

 

23:45 Grădini de vis: geometrie, artă, viaţă (R)

(Jardins d'ici et d'ailleurs, Franţa, 2016)

Regia: Lelio Moehr

*Arhitectul peisagist Jean-Philippe Teyssier ne prezintă cele mai frumoase grădini din Franţa şi din întreaga lume. Datorită întâlnirilor lui cu grădinari, peisagişti, horticultori, arhitecţi, istorici sau administratori de domenii, arta acestor spaţii naturale se dezvăluie ochilor noştri.

Realizatorii au vorbit cu artiştii peisagişti care găsesc soluţii inovatoare pentru a oferi spaţii pentru respiraţie şi poezie într-o lume tot mai urbanizată.

(Reluare)

0:15 TOTUL NU VA FI BINE, România-Ucraina, 2020

Film*

Regia şi scenariul: Adrian Pîrvu, Helena Maksyom

Producători: Ada şi Alexandru Solomon

*Documentar. După încheierea unei relaţii îndelungate, un realizator de film pe jumătate nevăzător, născut în 1986, pleacă din România ca să caute oameni care ar fi putut fi afectaţi de dezastrul de la Cernobîl. În căutările sale, se îndrăgosteşte şi viaţa lui porneşte într-o direcţie neaşteptată. Mama regizorului, însărcinată cu Adrian, călătorise în Ucraina exact în aprilie 1986, iar el s-a născut cu probleme de sănătate. Acum, Adrian lucrează la un film despre generaţia lui, a celor ale căror vieţi au fost influenţate de accidentul nuclear de la Cernobîl.

Redactor: Gabriela Onea

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2