loader
Foto

„Arca lui Noe” revine la TVR

Cine zice că animalele nu vorbesc, se va convinge că nu-i aşa, sâmbătă la TVR 2! O emisiune cu o tradiţie de 11 ani revine  cu forţe proaspete şi multe poveşti despre viaţă, natură şi animale.Pe 21 martie, la 11:30, la TVR 2.

 

Arca lui Noe

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

De când se tot plimbă prin lume, echipajul de pe Arca lui Noe a adunat o mulţime de poveşti, întâmplări, personaje interesante, istorii de toate felurile, care mai de care mai interesante, pe care abia aşteaptă să vi le împărtăşească.

Pentru toţi cei care iubesc natura şi animalele, pentru cei care le-au făcut loc în casele lor, vom aduce informaţii, sfaturi şi-i vom pune la curent cu ce e mai nou pe piaţă. Vom încerca să adunăm în jurul nostru întreaga comunitate a oamenilor care deţin sau iubesc animalele, pentru ca împreună să construim o societate în care respectul pentru viaţă să crească, cu atât mai mult cu cât se ştie că gradul de civilizaţie se poate liniştit măsura prin felul în care tratăm animalele.

Arca lui Noe este o emisiune cu tradiţie. 11 ani a stat neîntrerupt în grila de programe a Televiziunii Române. Acum se întoarce cu noi cu forţe proaspete şi multe poveşti interesante despre viaţă, natură şi animale.

„Nu vor lipsi sfaturile medicilor şi ale dresorilor de căţei, dar nici informaţiile despre programele de salvare ale animalelor sălbatice aflate pe cale de dispariţie. Ne-am concentrat serios în a vă pune la curent cu ultimele cercetări şi proiecte în care sunt implicate animale în folosul oamenilor, cum ar fi câinii utilitari, programele medicale axate pe relaţia om-cal sau om-delfin, veţi vedea că avem foarte mare nevoie de animale în vieţile noastre şi tocmai de aceea trebuie să le iubim şi să le respectăm”, spune Aimee d'Albon, producătoarea TVR a emisiunii.

În  echipă, pe lângă codaţi, mustăcioşi, blănoşi sau împănaţi, s-au îmbarcat şi Diana Mihăiţă, cunoscută de pe vremea Tonomatului dp 2, Virginia Vasilache, actriţă a teatrului Masca şi Ion Marinescu, actor şi om de radio. Invitaţi? Vor fi nenumăraţi, unii vedete, alţii oameni deosebiţi, dar toţi buni prieteni ai animalelor.

 

23:00 Minunea de zece zile

Film de artă * Minunea de zece zile (La décade prodigieuse-Franţa, 1971)

Regia: Claude Chabrol

Cu: Anthony Perkins, Michel Piccoli, Marlène Jobert, Orson Welles

*Dramă. Tânărul Charles se trezeşte într-o dimineaţă, într-o cameră de hotel, cu mâinile pătate de sânge şi cu o totală amnezie în legătură cu ultimele câteva zile ale vieţii sale. Convins că e pe cale să-şi piardă minţile, el apelează la fostul său profesor din facultate, Paul Régis, pe care îl roagă să-l însoţească la casa de la ţară a tatălui său şi să-i analizeze comportamentul.

Redactor: Ştefan Asavei

1:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)
 
Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

publicat: duminică, 19 mai 2024

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 am avut întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...

Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian l-a avut invitat pe Cassian Maria ...

Un teatru ca o bijuterie și secretul mâncării «cocă-n teacă», la „Istorii de bun gust”

Joi, 16 mai, de la ora 21:00, într-o nouă ediție a „Istoriilor de bun gust”, emisiunea de antropologie culinară difuzată pe TVR2, Camelia Moise ...

 

#tvr2