loader
Foto

Galerie foto

Andreea Marin şi Cori Grămescu, în direct la Atelierul vieţii

Ele au fost invitatele Mirelei Vaşadi - joi, 14 mai, de la ora 16.00, la TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+.

 

Atelierul vieţii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În ediţia a doua a emisiunii Atelierul Vieţii, Mirela Vaşadi le-a avut invitate în direct pe Andreea Marin şi pe Cori Grămescu (coach lifestyle şi nutriţie).

Împreună, ele au discutat despre nutriţie, detoxifiere, Yoga, Pilates, un stil de viaţă sănatos prin alimentaţie, exerciţii fizice şi un mod de gândire pozitiv.

Aşa cum declară Andreea Marin: am învăţat că tinereţea stăruie în viaţa noastră dacă facem alegerile potrivite...Cum a apărut detoxifierea ca o soluţie care mi-a adus în dar, în mod neaşteptat, întinerirea şi o schimbare radicală în ultimul an? Ca un pas firesc în înţelegerea faptului că, aşa cum căutăm să fim frumoşi şi curaţi pe dinafară, la fel de important - sau poate în primul rând! - trebuie să fim luminaţi înlăuntrul corpului nostru. Eu am descoperit la 40 de ani că se poate şi niciodată nu e prea târziu pentru ceea ce ne face bine. Preţuieşte viaţa, trăieşte frumos şi sănătos, un gând bun!”

Atelierul vieţii doreşte să genereze idei şi sugestii pentru o viaţă sănătoasă. Sfaturile specialiştilor invitaţi în emisiune vă pot ajuta să vă transformaţi ( în bine) atât interior cât şi exterior, să găsiţi ieşirea dintr-o criză personală sau, măcar, să vă ofere o alternativă inteligentă şi instructivă la invazia mondenităţii.

Pentru că o viaţă echilibrată înseamnă o minte senină, un corp sănătos şi o alimentaţie potrivită, emisiunea abordează acele subiecte prin care putem găsi echilibrul dintre minte, trup şi suflet. Cei care doresc să se regăsească şi să se detaşeze de ritmul nebunesc şi stresul vieţii cotidiene urbane, cei care vor să se regenereze şi să se reîntoarcă la un mod de viaţă şi de gândire sănătos, găsesc la Atelierul vieţii sfaturi avizate.

Emisiunea este difuzată în fiecare joi, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD şi poate fi urmărită şi online, pe portalul video TVR+.

 

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

12:40 Teleshopping

 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2