loader
Foto

TVR 2 transmite finalele Campionatelor Mondiale de Gimnastică de la Stuttgart

În perioada 8-12 octombrie, de la ora 17.00, iubitorii sportului vor putea urmări evoluţiile celor mai buni gimnaşti ai lumii la TVR 2. Întrecerile vor fi comentate de Alina Alexoi.

 

Până în 13 octombrie, la Stuttgart, în Germania, se desfășoară Campionatul Mondial de Gimnastică 2019. La întreceri participă 93 de naţiuni împărţite în 12 subdiviziuni la fete şi 8 la băieţi. Cele mai bune trei note se iau în calcul pentru total, iar echipele clasate pe primele 12 locuri în calificări au obţinut biletul pentru Jocurile Olmpice de la Tokyo.

Echipa feminină a României a terminat calificările pe locul 22 cu 151.895 puncte. Cel mai bun rezultat i-a aparținut Denisei Golgotă la sărituri, care a ocupat locul 16 la acest aparat. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunţat că gimnasta Maria Holbură (19 ani) va participa Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu cel mai bun total la individual compus.

Calificările la masculin au început de luni, 5 octombrie, după ce Cristian Bățagă s-a accidentat, România a intrat în concursul la sărituri cu Roland Modoianu-Zseder, Răzvan Marc, Andrei Muntean, Vlad Cotuna și Marian Drăgulescu. Deținător a 10 medalii la Campionatele Mondiale, Marian Drăgulescu va mai concura şi la sol.

"Marian Drăgulescu încearcă imposibilul, să concureze la Stuttgart şi să aterizeze la Jocurile Olimpice. E cel mai titrat gimnast din delegaţia tricoloră, are opt titluri mondiale în palmares. La 39 de ani, Drăgulescu încearcă să se califice la cea de-a cincea lui ediţie de Jocuri, după ce acum 19 ani a fost la prima...", a spus Alina Alexoi.

Programul transmisiunilor în direct pe TVR 2:

MARȚI, ora 17:00, Finale pe echipe feminin

MIERCURI, ora 17:00, Finalele pe echipe masculin

JOI, ora 17:00, Finale individual feminin

VINERI, ora 17:00, Finale individual masculin

SÂMBĂTĂ, ora 17:00, Finale pe aparate.

14:00 Cursa prin istorie (R)

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

(Reluare)

15:00 Teleşcoala

*Clasa a VIII-a Sezon Nou

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

 
Scriitorul Florin Toma: „Fericirea e un concept care mă ţine în viaţă”

Invitatul Danielei Zeca Buzura în emisiunea „Mic Dejun cu un Campion” de sâmbătă 27 aprilie, de la or 10:00, este Florin Toma – scriitor de ...

În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 și TVR Internațional, celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care ...

 

#tvr2