loader
Foto

TVR 2 și TVR 2 HD au lansat „În direct cu VIAŢA”, o emisiune cu Liana Stanciu

Din 14 octombrie, de luni până joi, vineri Best of, de la ora 17:40, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească o emisiune despre întrebările care ne preocupă pe toți, despre viață și provocările ei.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

„În direct cu VIAŢA” este un program de infotainment difuzat în direct 100%.

Nu vor lipsi invitaţii, duplex-urile, mesajele şi telefoanele de la telespectatori. ”În direct cu VIAŢA” îşi propune din start să se poziţioneze în zona constructiv pozitivă a discursului, prin abordarea unei atitudini responsabile atât faţă de oameni, cât şi de natură.

Gazda emisiunii va fi Liana Stanciu, moderator, influencer, om de televiziune şi radio care şi-a câştigat credibilitatea prin implicare în nenumarate proiecte sociale.

“Plecăm de la ideea că în fiecare zi se întâmplă lucruri care ne afectează viaţa, iar unele dintre acestea deschid chiar buletinele informative. Sunt ştiri de mare interes, indiferent de moment, cum ar fi, de exemplu, „De ce nu sunt autobuze în mediu rural şi de ce oamenii merg şi în secolul XXI cu „ocazia”?”. Vom vorbi şi despre subiecte care ne privesc pe toţi, chiar dacă ele se întâmplă la nivel planetar, cum ar fi balena în burta căreia s-a găsit o pungă de plastic...”, a declarat Liana Stanciu.

În emisiunea “În direct cu VIAŢA” se vor prezenta proiecte constructive. Decorul este realizat aproape în exclusivitate din materialele reciclabile, prietenoase, cum ar fi lemn, carton şi în general materiale care nu afectează în niciun fel sănătatea planetei.

“Deja trăim pe datorie, iar planeta este supraîncărcată. Cred că este momentul să facem mici gesturi, cum ar fi să colectăm separat deşeurile sau să oprim lumina când nu e necesar. Încet, încet, e momentul să învăţăm că vorbim despre viitorul copiilor noştri. Ţinutele pe care le voi purta sunt făcute din materiale reciclate. Am deja două rochii, dintre care una este lucrată din materialul obţinut în urma reciclării PET-urilor. Voi încerca să mă întorc la soluţii care să facă bine viitorului nostru”, a adăugat Liana Stanciu.

21:00 Istorii de bun gust

Sezon Nou

Realizator: Camelia Moise

Producător: Larisa Avram

22:00 Educatia la putere

Sezon Nou

*Ne-am pierdut încrederea în educatie? Educatia a ajuns un domeniu al extremelor? Ne confruntăm cu lipsa de educatie sau cu negarea ei? Aceste întrebări vor fi puse în dezbatere, de marti până vineri de la ora 16:00. Monica Ghiurco va media, cea mai curajoasă dezbatere a momentului. Profesori, elevi, părinti, psihologi, specialisti si strategi sunt invitati să îsi spună părerea șsi să vă propună solutii pentru cele mai grele probleme din sfera educatiei. Vom crea împreună o platformă de susţinere a discuţiilor constructive, cu profesionalim si maturitate.

Realizator șsi moderator: Monica Ghiurco

Producător: Aimée D'Albon

Regizor artistic: Vitalie Lupascu

Jurnalisti: Antoanela De Cecco șsi Monica Colceriu.

 
Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Emisiuni speciale, In memoriam George Nicolescu, la TVR 2 şi TVR 3 | VIDEO

Televiziunea Română își exprimă regretul profund față de pierderea iubitului artist și îi aduce un sincer omagiu prin difuzarea unor programe ce ...

O comedie despre calvarul vieții de soldat, în ecranizarea romanului satiric „Buffalo Soldiers

Sâmbătă, 30 martie, de la ora 22.50, pe TVR2 și TVR+ puteți urmări filmul „Bişniţari în uniformă" (Buffalo soldiers – Marea Britanie, Germania, ...

 

#tvr2