loader
Foto

Turneul celor 4 Continente Tallinn 2022, în direct la TVR 2

Cei mai buni patinatori din America, Asia și Oceania vor concura la TVR 2, începând de joi, 20 ianuarie.

 

„Epopeea” patinajului artistic continuă la Televiziunea Română cu Turneul celor 4 Continente Tallinn 2022 alături de mari nume ale patinajului mondial.

Joi, 20 ianuarie, de la ora 12.30, TVR 2 dă startul transmisiunilor în direct de la Turneul Celor 4 Continente, care anul acesta, în premieră, va fi găzduit de un oraș din Europa și anume Tallinn, Estonia. Telespectatorii TVR 2 îi vor putea urmări pe apreciaţii patinatori între 20 şi 23 ianuarie 2022, în ultima competiție înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing (4-20 februarie).

Artiștii gheții sunt dornici să concureze după o pauză forțată din cauza pandemiei, iar Estonia a pregătit condiții speciale pentru ca întrecerile să se poată desfășura în siguranță. Comentariile Alinei Alexoi și ale Monicăi Bucur vor însoţi telespectatorii TVR 2.

Turneul Celor 4 Continente de la Tallinn se difuzează şi la TVR MOLDOVA, în perioada 20-23 ianuarie, simultan cu TVR 2.

În premieră întrecerea va fi găzduită de un oraș european. Federația Estonă de Patinaj Artistic a acceptat să organizeze concursul după ce chinezii au anulat evenimentul de la Tianjin din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Cele mai multe înscrieri sunt pentru probele individuale - 19 la masculin (din Australia, Canada, Hong Kong, Japonia, Kazahstan, Korea și SUA) și 20 la feminin (din Australia, Canada, India, Japonia, Korea, Mexic, Noua Zeelandă, Filipine, Taipei și SUA). La perechi va fi un duel între SUA și Canada, iar la dans ne vor încânta cu evoluțiile lor patinatori din Australia, Canada, Japonia, Noua Zeelandă și SUA. Reprezentanţii din Africa vor lipsi din competiţie

Pe patinoarul Tondiraba din Tallinn australienii vor avea selecția finală pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing (4-20 februarie) în probele individuale, iar după această competiție, canadienii vor alege participantul la Campionatele Mondiale de juniori, între Wesley Chiu și Corey Circelli.

Programul transmisiunilor TVR 2 de la Turneul Celor 4 Continente Tallinn 2022:

Joi, 20 ianuarie

12.30 *Dans – program scurt

15.00 *Perechi – program scurt

17. 30 *Feminin – program scurt

Vineri 21 ianuarie

12.30 *Masculin – program scurt

18.20 *Dans – program liber *Ceremonie

00.10 *Dans – program liber *Ceremonie (R)

Sâmbăta 22 ianuarie

12.30 *Feminin – program liber *Ceremonie

19.00 *Perechi – program liber *Ceremonie

0.00 *Perechi – program liber *Ceremonie (R)

Duminică 23 ianuarie

11.30 *Masculin – program liber *Ceremonie

17.10 Turneul celor 4 Continente Tallinn 2022 - Rezumat

17.30 *Gala de închidere

0.10 *Gala de închidere (R)

 

23:30 Familia Borgia

Serial* Familia Borgia (The Borgias-SUA, Ungaria, Canada-2011-2013)

*ep.7

Cu: Jeremy Irons, Holliday Grainger, Francois Arnaud, Joanne Whalley

*Nominalizare la premiul Globul de Aur 2012 pentru cel mai bun actor (Jeremy Irons)

*Două premii Emmy 2011-pentru costume şi muzică originală

*Dramă istorică. La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de averea şi de influenţa sa, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pentru a-şi consolida puterea, acesta îşi mobilizează apropiaţii să depună un jurământ de răzbunare contra celorlalte familii nobile care s-au opus ambiţiilor sale. Pontificatul lui Alexandru va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei. Şi relaţiile complicate nu se opresc aici, căci patriarhul Borgia are trei copii-Cesare, Juan şi Lucrezia-care, după chipul şi asemănarea tatălui lor, sunt la fel de lacomi de putere şi de averi.

*

Redactori: Corina Feleagă, Laura Bălan

0:30 Duminica filmului românesc (R)

*6,9 pe scara Richter -România, 2016

Regia: Nae Caranfil

Cu: Laurenţiu Bănescu, Maria Obretin, Teodor Corban, Alexandru Papadopol

*Comedie. Tony, un tânăr actor de teatru, navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de musical, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă adevăratul cutremur pentru el se dovedește a fi reapariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, bulversându-i existența, iar rolul principal din musicalul în care joacă Tony oglindește perfect viața lui haotică aflată în pragul colapsului.

Redactor: Gabriela Onea

(Reluare)
 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2