loader
Foto

„Teleșcoala” a intrat în vacanță pentru două săptămâni

De luni, 25 octombrie, „Teleșcoala”, emisiunea TVR 2 realizată în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării pentru elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, a intrat în vacanță timp de două săptămâni.

 

Urmare a efectelor pandemiei - numărul mare de infectări cu SARS-COV-2 înregistrate în ultimele săptămâni în rândul elevilor şi profesorilor - autoritaţile au decis ca toți elevii din învățământul preuniversitar să intre în vacanță în următoarele două săptămâni, 25.10-05.11.2021, cu revenire la cursuri din 8 noiembrie.

În această perioadă, difuzarea emisiunii „Teleșcoala” va fi suspendată, decizie luată de comun acord cu Ministerul Educației și Cercetării, care furnizează tematica și ordinea lecţiilor, cu scopul de a nu se decala programa școlară.

Pe perioada vacanței, de luni până vineri, pe tronsoanele orare alocate „Teleșcoala” se vor difuza, în prima săptămână, serialul pentru copii „Pistruiatul” (producție 1973, regia și scenariul: Francisc Munteanu), de la ora 9:00, respectiv de la ora 15:00 iar în a doua săptămână „Cireșarii" (producție 1972, regia: Andrei Blaier, scenariul: Constantin Chiriță și Radu Dumitru). Fillere „Engleza la minut” se vor difuza de la ora 9:40, respectiv de la ora 15:45.

Lecțiile difuzate până în prezent pot fi urmărite pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

11:00 Comisarul Rex (R)

Serial * Comisarul Rex (REX-Italia, Austria, 2008-2014)

*Episodul 46

Cu: Kaspar Capparoni, Fabio Ferri, Pilar Abella

*Serial poliţist.

Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun, Bogdan Stănescu

(Reluare)

12:00 Telejurnal TVR2

* Sport* Meteo

Transmisiune directă

Translator mimico-gestual Lena Dermengiu

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

 

#tvr2