loader
Foto

Sus cortina pentru noul sezon Gala umorului, cu Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba

Al patrulea sezon al Galei umorului , emisiune care pune în valoare arhiva extraordinară a Televiziunii Române, a luat startul pe 25 octombrie. Actorii Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba au venit cu primul episod duminică, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Gala Umorului

Duminică după-amiază, de la ora 17.00, iubitorii umorului românesc autentic au invitaţie la Gala umorului. Emisiunea ce readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti revine, din 25 octombrie, la TVR 1. Prezentată de actorii Teatrului de Comedie Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, Gala umorului va continua să pună în pagină, şi în acest sezon, momente memorabile ale divertismentului de televiziune, păstrate în Filmoteca de Aur. Duminica, de la ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

La Gala umorului, realizatorul Cosmin Dumitru va readuce în sumarul emisiunii momente memorabile ale divertismentului de televiziune, păstrate în Filmoteca de Aur. „Pe monştrii sacri ai comediei, de calibrul unui Toma Caragiu, Amza Pellea, Radu Beligan, Dem Rădulescu, Ştefan Bănică şi Stela Popescu, Draga Olteanu, Jean Constantin, Octavian Cotescu, Puiu Călinescu ş.a. nu-i mai întâlneşti azi la orice colţ de stradă. Iar telespectatorii TVR doresc să retrăiască momentele antologice de umor ce făceau, în urmă cu mai bine de 30-40 de ani, savoarea emisiunilor de week-end, dar mai ales a programelor de Revelion”, spune realizatorul Cosmin Dumitru. „Sper că şi mai tinerii noştri telespectatori vor aprecia alchimia prin care scrisul, mereu cu ghilotina cenzurii deasupra capului, în aşa-zisa „epocă de aur”, se transforma în hohote de râs. Lucru care nu stătea la îndemâna oricui”, mai adaugă realizatorul. Tocmai de aceea, prezentările acestor pragrame de divertisment antologic sunt făcute de doi talentaţi actori ai Teatrului de Comedie, Dragoş Huluba şi Diana Cavallioti, apropiaţi ca vârstă de aceia pe care emisiunea doreşte să îi transforme în telespectatori fideli.

Şi în acest al patrulea sezon, ediţiile Galei umorului sunt structurate tematic pe acele idei comice care dau şi subtitlul fiecărei ediţii. În prima ediţie, subintitulată „Poarta e deschisă, iar proştii sar gardul”, telespectatorii TVR 1 vor urmări momente în interpretarea actorilor: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu şi Anda Călugăreanu, Rodica Tapalagă, Ştefan Bănică, dar şi Florin Piersic, Dorel Vişan şi Horaţiu Mălăele.

(w882)

Sezonul al patrulea Gala umorului va avea12 ediţii. Gala umorului se adresează publicului de orice vârstă, dar caută să capteze atenţia tinerei generaţii. Momentele de arhivă alternează cu cele din studio, în care Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, actori ai Teatrului de Comedie, interpretează diverse roluri de comedie. Gala umorului poate fi urmărită duminica, de la ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

6:40 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 vă oferim în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până ...

 

#tvr2