loader
Foto

Serialul „Glasul inimii”, la TVR 2

Povestea despre tânăra învățătoare de familie bună,care ajunge din Estul bogat al Canadei într-un orășel minier sărac din Vest, poate fi vizionată zilnic, de la ora 19:10.

 

Vești bune pentru fanii serialului „Glasul inimii”, „When Calls The Heart”. Din 4 octombrie,  TVR 2 a pregătit o surpriză: redifuzarea poveștii atât de frumoase, optimiste și educative despre tânăra profesoară Elizabeth Thatcher (Erin Krakow) care, la începutul secolului XX, îi cheamă la şcoală pe copiii localităţii Coal Valley, un orășel de mineri îndepărtat din vestul Canadei. Serialul „Glasul inimii” poate fi vizionat în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, de la ora 19:10.

De la lansarea din ianuarie 2014 și până acum, „Glasul inimii”, o serie romantică adaptare dupa operele scrise ale lui Janette Oke, și-a făcut o mulțime de fani din toată lumea. Coal Valley este locul unde se desfășoară acțiunea despre tânăra învățătoare de familie bună care ajunge din Estul bogat al Canadei într-un orășel minier sărac din Vest. Elizabeth Thatcher (Erin Krakow) provine dintr-o familie înstărită, dar alege să-și practice meseria și se mută în orașelul minier ca noua profesoară. În timp ce încearcă să se adapteze, își face prieteni noi, inclusiv pe ofițerul de poliție Jack Thornton (Daniel Lissing).

Deși provine dintr-o familie de vază, tânăra este fermecată de locuitorii din Coal Valley şi se implică cu toată pasiunea în viaţa lor dificilă. Nimic însă din educaţia aleasă pe care a primit-o în Est nu a pregătit-o pe Elizabeth pentru postul de învăţătoare în vestul Canadei. În ciuda tuturor greutăţilor, ea le predă copiilor şi este foarte implicată în viaţa micii comunităţi. În viața sa va descoperi și dragostea, atunci când întâlneşte un membru din Poliţia Regală Călare Canadiană, Jack Thornton.

În 1910, tânăra învăţătoare Elizabeth Thatcher primeşte un post în vestul Canadei, în orăşelul minier Coal Valley, în inima unui ţinut încă sălbatic. Pentru Elizabeth, născută şi crescută în înalta societate, adaptarea la noua viaţă aspră nu va fi uşoară. Cu puţin timp înainte de sosirea ei, o explozie în mină provocase moartea multor bărbaţi din Coal Valley, lăsând femeile văduve şi sărace, iar copiii orfani de tată. Elizabeth îşi ia în serios noul rol de călăuză a celor mici prin lumea cărţilor şi, în curând, reuşeşte să câştige afecţiunea localnicilor, mai ales a lui Abigail Stanton, care şi-a pierdut soţul şi fiul în accidentul din mină. Singurul obstacol în calea armoniei complete pare a fi tânărul şi chipeşul poliţist Jack Thornton, şi el nou-venit în Coal Valley, care nu-i acordă pic de încredere şi căruia Elizabeth vrea să-i demonstreze că se înşală

În serial vom putea vedea actori precum Erin Krakow, Martin Cummins, Pascale Hutton, Daniel Lissing, Jack Wagner, Kavan Smit, Loretta Walsh și alții.

(w882)

 

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:55 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori: Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2