loader
Foto

Iubire sub vraja lunii

Luni - Vineri, ora 17,40

 

Din 30 iulie până pe 23 august

MOON LOVERS: SCARLET HEART RYEO - Coreea de Sud, 2016

Cu: Lee Ji-eun, Lee Joon-gi, Kang Ha-neul

Dramă. În Coreea zilelor noastre, o tânără deznădăjduită, care simte că viaţa ei nu mai are niciun rost, contemplă apele învolburate ale unui râu, întrebându-se cum ar fi să cadă într-un somn lung de o mie de ani... Până să-şi revină din visare, fata-Ha Jin-asistă la un accident: un copil alunecă în râu şi, instinctiv, ea se aruncă în apă să-l salveze. Copilul ajunge teafăr în braţele părinţilor, în timp ce întreg cerul începe să se întunece din cauza unei eclipse totale de soare. Pe măsură ce Luna acoperă Soarele, Ha Jin simte că o forţă misterioasă, căreia nu i se poate împotrivi, o trage înapoi în adâncul apei. Tânăra va ieşi în cele din urmă la suprafaţă, dar, între timp, peisajul din jurul ei a devenit de nerecunoscut şi ea însăşi este cu totul altă persoană. După şocul iniţial, Ha Jin înţelege că, în mod inexplicabil, a călătorit înapoi în timp, poposind în Coreea anului 940, condusă de dinastia Goryeo. Mai mult decât atât, fata are o nouă identitate: acum se numeşte Hae Su şi face parte din anturajul familiei regale. Între numeroşii moştenitori ai regelui Taejo se dă o luptă înverşunată pentru tron, iar palatul regal, cu toată atmosfera sa...

20:00 Puternici, impreuna

Sezon Nou

*Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA este un program care aduce fata in fata o familie din randul oamenilor simpli (sau un reprezentant al familiei, de la caz la caz ) si o vedeta, o personalitate din lumea artistica, sportiva sau politica. Acestia isi expun in fata telespectatorilor problemele lor, probleme cu care se confrunta orice om indiferent de clasa sociala, pregatire profesionala sau sex. Emisiunea PUTERNICI, IMPREUNA poate deveni una dintre optiunile preferate ale telespectatorilor TVR2, care se regăsesc in tematica sa, dar si un bun prilej de a întâlni vedetele lor preferate cu problemele lor ascunse.Emisiunea, zilnica, de luni pana joi, va pune in discutie si va cauta solutii pentru aspecte ale vietii de familie ale românilor de rând, începand cu relatia in cuplu, cresterea șsi educarea copiilor, alegerea partenerului de viată, gestionarea situatiilor delicate in cuplu, etc.

*Tema: 'Cum scapam de jocurile de noroc?

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

21:00 Cursa prin istorie

*Povesti si secrete pe Podul Mogosoaiei Sezon Nou

* Secretele Muzeului Antipa

Printr-un joc de cautare de comori la Muzeul de istorie naturala Grigore Antipa, Adriana Irimescu, insotita de elevi, descopera povestea prieteniei dintre Grigore Antipa si Emil Racovita, dar si alte secrete ale muzeului.

Producatori: Anca Berlogea-Boariu si Aziza Micu

Realizator Anca Berlogea-Boariu
Prezentator Adriana Irimescu
Jurnalist Stefania ȚTene

 

#tvr2