loader
Foto

Galerie foto

„Preţul trădării”, noul serial coreean de la TVR 2

Aflăm fascinanta şi surprinzătoarea poveste a Prinţesei Jungmyung din dinastia Joseon în cele 50 de episoade ale serialului pe care TVR 2 îl difuzează în premieră începând cu 21 martie.

 

Noul serial coreean - PREŢUL TRĂDĂRII (HWAJUNG/Splendid Politics – Coreea de Sud, 2015) – va avea acelaşi spaţiu destinat serialelor la TVR 2: luni-vineri, ora 17.40.

Serialul va fi difuzat din 21 martie, imediat după terminarea actualului serial - Destinul printesei Printesei OK-Nyeo, primit foarte bine de telespectatorii TVR 2. De altfel, povestea Prinţesei OK-Nyeo a înregistrat audienţe foarte bune pentru postul TVR 2, telespectatorii solicitând continuarea difuzării acestui gen de producţii.

(w882)

Regizorul Kim Sang-ho clarifică încă de la început mesajul noului serial coreean pe care TVR 2 îl va difuza: „Titlul este ironic. PREŢUL TRĂDĂRII/Splendid Politics ne spune povestea întunecată şi tumultuoasă a politicii duse de dinastia Joseon, explorează pasiunea imensă a omului pentru putere. Aspectul interesant al acestei drame este că dezbate ce fel de lider ar trebui să fie regele şi ce tip de persoană ar trebui să fie implicată în politica unui stat."

(w882)

Povestea serialului PREŢUL TRĂDĂRII

(w882)

Coreea, secolul XVII, în timpul dinastiei Joseon. Prinţesa Jungmyung este singura fiică a regelui Seonjo şi a reginei Inmok. La moartea regelui, fiul nelegitim al acestuia, Gwanghae, dă o lovitură de stat ca să pună mâna pe tron şi face totul pentru a scăpa de cei care-i stau în cale: îl ucide pe prinţul moştenitor legitim şi o exilează pe regină. Ştiind că viaţa fiicei ei este în primejdie, regina încearcă s-o trimită într-un loc sigur, dar asasinii sunt pe urmele ei. Barca pe care se află copila şi dădaca ei ia foc, dar mica prinţesă reuşeşte să supravieţuiască şi ajunge în Japonia, pe o corabie de negustori.

(w882)

Jungmyung creşte printre oamenii de rând, dându-se drept băiat ca să se poată angaja într-o mină de sulf, apoi ajunge negustor ambulant în Dejima, oraş vestit pentru schimburile comerciale cu Coreea. Visul ei arzător este să se întoarcă acasă şi să se răzbune pe omul care i-a nimicit familia. Cu ajutorul lui Hong Joo-won, care face parte dintr-o delegaţie venită din Coreea în Japonia, reuşeşte să se întoarcă în ţara ei natală şi să se angajeze la un birou ministerial – tot deghizată în bărbat, fără a-şi dezvălui încă identitatea. De ea se îndrăgosteşte nu doar Joo-won, ci şi prietenul cel mai bun al acestuia, fiul unei bogate familii de nobili.

(w882)

Între timp, Gwanghae, regele uzurpator, a fost detronat după 10 ani de domnie şi, în urma unei revolte, pe tronul dinastiei Joseon a urcat regele Injo. Paranoic şi temându-se pentru poziţia sa, acesta află că prinţesa Jungmyung e încă în viaţă şi încearcă şi el s-o elimine. Misiunea tinerei Jungmyung devine tot mai complicată, ea încercând să-şi recapete statutul la curtea regală, riscând în permanenţă să-şi piardă viaţa în jocurile periculoase ale puterii.

 

10:00 Teleshopping

10:30 Magazin Deutsche Welle

* Fii în formă ! (IN GOOD SHAPE-Magazin despre sănătate, Germania, 2024) PREMIERĂ

*Cum putem duce o viaţă sănătoasă, cu mintea echilibrată şi organismul în formă. Aflăm cele mai noi tendinţe din medicină, nutriţie şi fitness.

Episodul:96

Redactor: Bogdan Stănescu

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Întrecere muzicală de Florii, la „Drag de România mea!”

Duminică, 28 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 celebrăm Floriile într-o nouă confruntare spectaculoasă, una în care cântăm, ne distrăm și ne ...

Duminica Moromeților la TVR2

Duminica Moromeților la TVR2

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ecranizările regizorului Stere Gulea după opera lui Marin Preda au fost realizate la 30 de ani distanță. Filmul „Moromeţii” din 1987 este difuzat ...

 

#tvr2