loader
Foto

Povestea lui Blue, căţelul roşcat, la TVR 2

Vineri, 30 aprilie, de la ora 17.10, faceţi cunoştinţă cu Red Dog, căţelul devenit star internaţional, cel mai bun doctor al sufletelor singure.

 

POVESTEA LUI BLUE (RED DOG: TRUE BLUE - Australia, 2016)
Regia: Kriv Stenders
Cu: Levi Miller, Jason Isaacs, Thomas Cocquerel

Film de aventuri. Trimis să locuiască la ferma izolată a bunicului său din vestul Australiei, Mick - un băieţel de 11 ani rămas orfan de tată – îşi imaginează că-l aşteaptă zile nesfârşite de muncă grea. În schimb, va descoperi un ţinut fascinant, care-i rezervă aventuri palpitante şi întâlnirea cu un câine inteligent şi credincios care-i va schimba viaţa.

Povestea lui Blue (Red Dog: True Blue) a fost realizat la cinci ani după primul film, Red Dog, în care deşteptul căţel devenea un star internaţional. Succesul iniţial al poveştii a fost atât de mare, încât producătorii au dorit să realizeze un al doilea film despre tinereţea câinelui şi despre cum a devenit el prietenul de încredere al stăpânului său.

Rolul bunicului este interpretat de Bryan Brown, actorul australian care a devenit cunoscut pe plan internaţional odată cu succesul filmului Pasărea Spin în care a jucat. El a avut rolul lui Luke O’Neill, cel care a devenit soţul eroinei principale Meggie Cleary, interpretate de actriţa Rachel Ward. Cei doi s-au cunoscut la filmările acestei miniserii, au devenit iubiţi şi se pare că într-o pauză de filmări, Bryan i-a citit în palmă lui Rachel că va avea trei copii. Întâmplarea face că la scurt timp după lansarea filmului Pasărea Spin cei doi s-au căsătorit iar acum au trei copii: Rosie, Matilda şi Joe.

2:30 Ora de ştiri (R)

(+ Sport )

(Reluare)

3:10 E vremea ta! (R)

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

(Reluare)
 
Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit  o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările ...

Miercuri, 1 mai, de la ora 21:00, sub genericul "Povești și secrete pe Podul Mogoșoaiei”, Adriana Irimescu, prezentatoarea emisiunii "Cursa prin ...

Ion Nedelcu – Ned: „În Joia Mare m-am gândit la cea mai preţioasă imagine din Univers: Icoana Maicii Domnului”

Invitatul Cameliei Moise la „Istorii de bun gust”, în ediţia de joi, 2 mai, de la ora 21:00, la TVR 2, este Ion Nedelcu – Ned, scenograf, pictor, ...

 

#tvr2