loader
Foto

„Pescar hoinar”: Mreana, regina de toamnă a Dunării

Duminică, 28 noiembrie, de la ora 10.00, la TVR2, echipa emisiunii vă invită să o însoțiți pe malul Dunării pentru pescuit la feeder.

 

Pescar hoinar

O nouă expediţie, un loc cunoscut de toţi iubitorii pescuitului pe batrânul fluviu.

Toamna, pe Dunăre, coboară ceţurile. Pescarii ştiu că, odată cu apropierea sezonului rece, peştii devin mai activi, îşi intensifică hrănirea pentru a acumula energia necesară trecerii prin iarnă. Ciprinidele de talie medie şi mică, grupate în cârduri sunt uşor de ademenit, în această perioadă, bineînţeles, cu nada potrivită şi momeli pe placul lor.

Ştefan, împreună cu Cristi s-au instalat pe malul fluviului, cu lansetele echipate pentru pescuitul la feeder.

Concurenţă pe mal, concurenţă pe vad. Rezultatul?!  Drilurile cu mrene sau scobari au dat emoţii pescarilor, fotografiile cu capturi le-au adus zâmbetul, iar eliberarea lor în mediul natural i-au făcut fericiţi - pe scurt, încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

18:00 Ora de ştiri

(+ Sport )

Transmisiune directă

18:55 E vremea ta!

Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu

E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii.

Redactori:Laurenţiu Mandu, Cristina Dănilă, Adrian Bănută, Mirela Goldic, Claudia Nicolau şi Roxana Iordache

Producători: Raluca Brumariu

 
Duminica filmului românesc, cu două ecranizări ale pieselor lui I.L. Caragiale: „Năpasta

Opera lui I. L. Caragiale, în viziunea regizorilor de teatru și film Alexa Visarion și Lucian Pintilie, oglindită în două producții românești de ...

„România în bucate”: Tocan de oaie şi ciorbă de raţă la Obârșia-Cloșani | VIDEO

Ediția emisiunii „România în bucate”, realizată de colegii de la TVR Craiova, difuzată marți, 6 februarie, ora 17:30, la TVR2.

Filmul „5 minute”, multipremiat Gopo și UCIN, la TVR2

O intervenție a jandarmilor, o investigație jurnalistică și mai multe întrebări despre toleranță, toate în drama „5 minute”, de Dan Chișu. ...

 

#tvr2