loader
Foto

Galerie foto

Noi poveşti pescăreşti din mijlocul Deltei sălbatice

Victor Ţăruş şi Eugen Roibu, gazdele emisiunii „Pescar hoinar”, au ajuns în această duminică, 6 decembrie, în mijlocul Deltei, pe braţul Sfântu Gheorghe. Ce-au văzut şi, mai ales,  ce-au prins acolo, aţi putut afla de la ora 10:00, la TVR 2 şi TVR HD.

 

EUGEN ROIBU
VICTOR ŢĂRUŞ
Pescar hoinar

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Nu trebuie să fii pescar pentru a-ţi bucura sufletul în cel mai curat cadru natural lacustru, pe care doar Delta Dunării ţi-l poate oferi, într-o toamnă târzie pe braţul Sfântu Gheorghe. Şi dacă reuşeşti să scoţi din apă câţiva bibani vărgaţi sau o roşioară aurie, atunci, ca pescar hoinar, vei reveni mereu, indiferent de anotimp sau vreme, pe canalele şi ghiolurile din Uzlina – Murighiol.

Într-o astfel de călătorie, vă invităm, duminică 6 decembrie, la ora 10.00 pe TVR2 şi TVR HD, alături de echipa emisiunii Pescar hoinar şi chiar dacă nu veţi admira captura capitală, veţi putea respira aerul deltei în toată sălbăticia şi frumuseţea ei.

***

Noul sezon Pescar hoinar

„Dacă ar trebui să alcătuim o ierarhie a anotimpurilor din perspectiva ofertei pentru pescuit, pe prima poziţie am aşeza, fără ezitare, toamna. Dacă am putea alege şi zona predilectă pentru o expediţie pescărească, Delta Dunării ar fi, cu siguranţă, preferata oricărui pescar, amator sau profesionist”, spune Eugen Roibu.

În ediţiile săptămânale de pe TVR 2 din această toamnă nu vor lipsi din agenda Pescar hoinar nici tradiţionalele concursuri la pescuit de răpitori din zona Murighiol – Cormoranul, pe Sfântu Gheorghe – Cupa Egreta şi Cupa Uzlina, cea din urmă consolidând o tradiţie de cincisprezece ani de pescuit sportiv la ştiucă.

„Până la startul campaniei de toamnă în Delta Dunării, ne veţi însoţi pe ape mai apropiate capitalei, unde am pescuit, ca amatori, atât la peştii paşnici, cât şi la răpitori. Am ales, pentru aceste raiduri scurte, lucii de apă renumite din salba de lacuri situate pe Valea Mostiştei – amenajările piscicole Săruleşti şi Goştilele. Şi chiar dacă n-am umplut juvelnicele cu platică, babuşcă, roşioară sau caras, am scos din apă peşti frumoşi, am admirat şi câteva exemplare de şalău de 1-2 kilograme şi, mai ales, am găsit noi ocazii pentru a visa, ca de obicei, ca pescari hoinari ce suntem, la marea captură”, adaugă Eugen Roibu.

 

6:40 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

Cap Compas: Devotio | VIDEO

Cap Compas: Devotio | VIDEO

publicat: duminică, 05 mai 2024

Orașul care i-a fascinat pe călătorii de orice religie este încă o surpriză ori de câte ori te întorci aici. Iar dacă ar fi să răscolești cărți ...

Pr. Emanoil Băbuş:

În aşteptarea Învierii Domnului, echipa "Mic Dejun cu un Campion" a pregătit o ediţie de o complexitate aparte din care nu lipsesc întrebările de ...

 

#tvr2