loader
Foto

În direct cu viața!, cu noi ediții online| VIDEO

Liana Stanciu ne-a propus interviuri și subiecte despre aspecte plăcute și mai puțin plăcute ale vieții, de luni până joi, pe Facebook și pe YouTube. Regăsiți mai jos edițiile săptămânii 18-21 mai.

 

Liana Stanciu
În direct cu viața

Joi, 21 mai

La #indirectcuviata vorbim despre marile festivaluri din 2020, despre așteptări și dezamăgiri, despre șansele pe care le avem să participăm la spectacole și festivaluri în această vară. Cu Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

Miercuri, 20 mai

Astăzi. #indirectcuviata vorbim cu Mădălin Guruianu, șef birou promovare, marketing și organizare la Opera Comică pentru Copii și cu Emil Pantelimon, director de comunicare, despre cum îi apropiem pe cei mici de artă și cultură, atât prin spectacole de calitate, cât și prin diverse proiecte conexe. Anual, cele peste 700 de evenimente din stagiunea Operei Comice pentru Copii sunt savurate  de peste 220 000 de spectatori. De acum, accesul la spectacole este disponibil și online, prin aplicația Opera Copiilor, astfel încât acestea pot ajunge cu ușurință în casele românilor de pretutindeni.

Marți, 19 mai

La #indirectcuviata Liana Stanciu poartă un dialog cu Călin Mocanu - director al Teatrului de animație Țăndărică - despre cum va arăta industria spectacolului, ce avem de învățat din prezent și cum să trecem cât mai bine prin vremurile de încercări pe care le avem de străbătut.

Luni, 18 mai

Cumva am sperat că tragedia colectivă ne va apropia, va scoate din noi ce e mai bun și vom vedea oameni care se ajută unii pe alții, că ne vom inspira unii pe alții. De când s-a instaurat pandemia am încercat să aducem oamenii buni în fața dumneavoastră, să lăudăm, să susținem, să promovăm gesturile frumoase și oamenii altruiști. Dar fără să vrem, suntem zilnic martorii unei alte fețe a societății, o față hâdă și periculoasă, care e adepta rasismului, a inconștienței, a tupeului lipsit de sens. Despre acest subiect vom vorbi astăzi cu sociologul Gelu Duminică #indirectcuviata!

4:15 Puternici, impreuna (R)

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(Reluare)

5:10 Teleşcoala (R)

*Clasa a VIII-a

* Matematica

Producator: Sinziana Milosoiu

(Reluare)
 
Lucian Maxim:

Lucian Maxim, muzician, compozitor şi percuţionist în Orchestra Naţională Radio este invitatul Danielei Zeca Buzura într-o nouă ediţie "Mic Dejun ...

Interviuri şi informaţii despre Congresul European de Horticultură, în emisiunea

Interviul oferit de prof. Adrian Asănică, decanul Facultății de Horticultură, a fost difuzat la TVR 2, duminică, 5 mai și poate fi urmărit și ...

„Minunea de zece zile”, un thriller regizat de Claude Chabrol, la Filmul de Artă

Filmul de Artă de duminică, 19 mai, de la ora 23.00 de pe TVR2, este un thriller regizat de Claude Chabrol și care a avut premiera în anul 1971.

 

#tvr2