loader
Foto

FUEGOVELION 2020 – cel mai tare Revelion, doar la TVR2!

Paul Surugiu-Fuego și invitații săi au avut momente spectaculoase de acrobație, cu multă muzică, umor și o întrecere între două echipe formate din mari artiști.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

După succesul înregistrat anul trecut, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa au pregătit cea de-a doua ediție a FUEGOVELIONULUI!

Timp de peste patru ore, ați putut petrece cu Fuego și invitații săi chiar în arena Circului Metropolitan din Bucureşti.

(w882)

(w882)

(w882)

Momente spectaculoase de acrobație, muzică diversă, bancuri, umor, o întrecere de zile mari între două echipe formate din mari artiști, toate le-ați putut admira în noaptea dintre ani.

Arbitrată de Paul Surugiu - Fuego, competiția s-a da între echipa perfecților și cea a mai mult ca perfecților, toți luptând pentru supremația Anului Nou, cu ceea ce are fiecare mai bun.

Șefii celor două echipe au fost Jean Paler și Mirela Pană.

Cumva, Revelionul nostru este acel program în care le ai pe toate, în care muzica e pe primul plan, condimentată cu buna dispoziție, cu cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, din mai multe genuri muzicale, de la pop, la dance, folclor, muzică lăutărească sau muzică ușoară.

FUEGOVELIONUL a fost o petrecere, o întrecere, un show de anvergură, colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică pe care o cunoașteți și sigur o iubiți.

Am trecut în anul 2020 tot pe acordurile imnului Fuegovelionului, lansat anul trecut de Paul Surugiu - Fuego.

În premieră şi în exclusivitate la TVR 2, în noaptea dintre ani, l-ați putut vedea și admira pe Paul Surugiu-Fuego şi în calitate de actor, alături de Nae Alexandru și Doina Ghițescu.

La acest show de zile mari, au fost admirați și ascultați, printre alții, Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko sau Mirabela Dauer

Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa şi Mioara Velicu au încins atmosfera și ne-au purtat în lumea muzicii populare, graţie șlagărelor lor nemuritoare.

Membrii trupei AZUR ne-au dat întâlnire cu Mona într-o roată a vieții.

Marina Florea a venit cu un strop din muzica sa frumoasă, iar Sanda Ladoși a realizat un număr de colecție la o înălțime de peste 10 metri.

Maria Dragomiroiu și Alesis ne-au distrat cu minunatele lor cântece.

Este, la propriu, o paradă a șlagărelor românești, a pieselor care au făcut istorie în muzica ușoară, dar și în folclor, toate condimentate cu bancuri și cu hituri internaționale aduse de Petre Geambașu Band, alături de minunatele Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

"Sunt sigur că va fi un succes!

Nu doar pentru că am pus suflet toți, ci pentru că e un program decent, curat, care le are pe toate, ca odinioară, care nu epatează și nu iese în evidență prin nimic altceva decât prin culoare și bucurie, prin veselie și diversitate.

Avem câteva momente de circ unice, imagini de colecție, avem șlagărele iubite de voi, artiști superbi, îndrăgiți, diverși, care vor face ca seara să treacă de minune și împreună să pășim într-un an mai bun, mai prosper, cu noi vise și cu împliniri!

Sper că ne veți sta aproape și veți admira un Revelion așa cum era cândva, divers, cu bancuri și umor, cu dans, muzică și periniță spre dimineață!” ( Paul Surugiu-Fuego )

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

 

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

20:00 Un trecut secret

Film* Un trecut secret (His secret past-SUA, 2016) PREMIERĂ

Regia: Randy Carter

Cu: Brigid Brannagh, Gatlin Green, Austin James, Patrick Muldoon

*Thriller. Lily, fiica unei celebre scriitoare de romane poliţiste, este atacată de un individ în timp ce făcea jogging, dar un tânăr misterios, pe nume Mick, o salvează la ţanc. Între cei doi pare să se înfiripe o idilă, dar mama lui Lily şi şeriful local au îndoieli cu privire la trecutul lui Mick şi încep să facă investigaţii.

*

Redactor: Gabriela Onea

21:40 Drag de România mea! (R)

Drag de România mea!

​Prezintă: Paul Surugiu-Fuego

Producător Codruţa Prunariu

Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu

(Reluare)
 
Acad. Maya Simionescu:

Invitata Danielei Zeca Buzura de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00, la "Mic Dejun cu un Campion", este acad. Maya Simionescu – biolog, ...

CLEJANI, la „Istorii de bun gust”: de la sârbul preabogat, care a făcut prima școală de meserii din Principatele Române, până la „Taraful Haiducilor”

Camelia Moise ne-a invitat joi, 18 aprilie, de la ora 21:00 la Clejani, în județul Giurgiu, într-o ediție cu istorii și umor, dar și amintiri ...

Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

 

#tvr2