loader
Foto

Marele alb

THE BIG WHITE - SUA, 2005

duminică, 05 februarie 2023
ora 22:00

 

 

Regia: Mark Mylod

Cu: Robin Williams, Holly Hunter, Woody Harrelson, Alison Lohman

Comedie neagră.  În liniştita Alaskă, Paul Barnell (Robin Williams) este un om cu probleme. Agenţia de turism nu-i aduce suficiente venituri pentru a plăti tratamentul costisitor pe care-l urmează soţia lui, Margaret (Holly Hunter), care suferă, printre altele, de sindromul Tourette. O variantă de salvare financiară ar fi încasarea asigurării de viaţă a fratelui său, dispărut fără urmă de ceva vreme. Dar pentru a încasa milionul de la asigurări, Paul trebuie să aducă dovada că fratele lui e mort. Soarta îi aruncă în cale cadavrul unui necunoscut. Dar soarta este, după cum era de aşteptat, plină de ironie.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

16:30 România…în bucate

Redifuzare

TVR Moldova

* Hulubasi cu mujdei si sarmale ca la Orhei.

“Gătim româneste”

Emisiune realizată de TVR Moldova

Prezintă Mihaela Rudenco

Producător Luminița Popa

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat: Alexandra Tiniche

17:00 Educaţie la înălţime

Redifuzare

Educaţie la înălţime şi… de la înălţime! Despre zone de vis şi oameni speciali, personalităţi şi pionieri ai lumii, despre mistere şi legende, mitologie, istorie şi geografie, despre parcuri naţionale şi case memoriale, dar şi despre muzee şi locuri speciale. Totul presărat cu reportaje, jocuri şi experimente care dau aripi profesorilor şi elevilor. Cu emisiunea Educaţie la înălţime, procesul de învăţare este plin de surprize şi poveşti captivante, iar informaţiile necesare la şcoală sunt mult mai uşor de înţeles şi reţinut de către elevi. Aşa că… vă aşteptăm în faţa micilor ecrane, în fiecare vineri, de la ora 17,00, pe TVR2, la un nou sezon al emisiunii Educaţie la înalţime, o emisiune relizată cu drona de specialişti şi profesionişti pentru toate şcolile din România şi Republica Moldova.

O emisiune realizată de Asociaţia Însemne, în parteneriat cu Departamentul pentru o Dezvoltare Durabilă, Guvernul României.

Producător: Alice Săceanu

Coproducţie TVR-SC Media Factory Unit SRL