E vremea ta! Află online noutăți despre climă | VIDEO
luni, 06 aprilie 2020
Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu vă aduc în fiecare zi, pe Facebook, YouTube și tvr.ro, cele mai noi informaţii despre vreme şi climă. E vremea ta! - acum online.

Luni, 6 aprilie, Ucraina a semnalat o creștere a radioactivității din cauza unui incendiu de pădure izbucnit ieri în zona de excluziune care înconjoară centrala nucleara de la Cernobîl. "Sunt vești proaste: radioactivitatea este superioară celei normale în centrul incendiului", a scris pe Facebook Igor Firsov, care conduce serviciul de inspecție ecologică. Firsov a postat și o înregistrare video care arată un contor Geiger care afișa un nivel de radioactivitate de 16 ori mai mare decât cel normal. Flăcările au cuprins peste 100 de hectare din pădurea situată în jurul centralei, la o sută km nord de capitala Kiev. Două avioane, un elicopter și o sută de pompieri sunt mobilizați pentru a lupta împotriva incendiului.

Peste 25.000 de oameni au semnat o petiție online în care se solicită suspendarea tăierilor de păduri pe perioada stării de urgență. Ministrul mediului, Costel Alexe a anunțat că săptămâna aceasta vor avea loc mai multe discuții cu reprezentanți ai Romsilva și ai direcțiilor silvice, urmând să se anunțe ce decizie va lua ca răspuns la petiție. El a reamintit și că a fost emis un ordin prin care Ministerul Mediului va retrage certificatul de atestare al firmelor care au tăiat ilegal pădurile din țară.

Statul acasă ne-a obligat pe mulți dintre noi să renunțăm la antrenamentele și exercițiile fizice pe care le făceam.  Andrei Bărbulescu a stat de vorba cu antrenorul de fitness Adrian Dumitrașcu, care ne oferă în continuare câteva sfaturi și exemple de exerciții fizice pe care le putem face acasă.

Vremea se încălzește în următoarele zile. Soare și vreme bună în întreaga țară de mâine. În București  vor fi 18 grade și poimâine 19 grade. Joi, temperaturile vor urca peste valorile normale ale perioadei. Detalii în emisiunea on line "E vremea ta!”

Marți, 7 aprilie e vremea să aflăm cele mai noi informații despre vreme, climă și planeta noastră! Le aflați urmărind emisiunea online ”E vremea ta!”.  Vom vorbi despre schimbări climatice, fenomene meteorologice și astronomice, dar și despre vremea care ne așteaptă.

7 aprilie este ziua mondială a sănătății. Pe care o marcăm în contextul în care numărul persoanelor infectate cu SARS-COV 2 a depășit 1 milion 200 la nivel global, iar sistemele medicale se află sub o presiune maximă.

Revenind la vreme, ciclonul tropical Harold s-a intensificat rapid în deplasarea către insulele Vanuatu transformându-se într-un „sistem tropical monstru”, de categorie 5. (imagini) Vântul a depășit 250 de km pe oră, iar deplasarea lentă a ciclonului produce inundații și pagube semnificative. Imaginile din satelit sunt remarcabile, se poate vedea ochiul foarte mare al ciclonului.

Ultimele estimări ale oamenilor de știință arată o scădere de 5 la sută a emisiilor de dioxid de carbon în acest an, ca urmare a restricțiilor de activitate impuse de pandemie. Este o veste bună, însă oamenii de știință avertizează că fără schimbări majore, procesul va fi reversibil odată cu  revenirea la activitatea normală.

În această noapte, vom vedea Luna în toată splendoarea ei pe „cerul lunii aprilie”.

Mai adaug doar că Luna va răsări spre dimineață la ora 5 și 36 de minute. Iar pasionații de astronomie mai au un motiv să privească cerul în zilele următoare... Aflați despre ce este vorba în emisiunea online „ E Vremea ta!”. ​

Iată câteva subiecte din ediția de miercuri, 8 aprilie:

Mai multe capre sălbatice au invadat străzile din Llandudno, un oraș turistic din Țara Galilor, după decretarea stării de urgență din cauza pandemiei – un fenomen neobișnuit, pentru că ele își părăsesc teritoriul doar în iernile foarte geroase. Animalele au avut parte de "un festin nocturn", s-au hrănit cu gardurile vii din oraș și nimeni nu le-a putut goni din cauza izolării la domiciliu. Mai mult, ele au fost chiar asistate de o patrulă a Poliției. "Îmi pare rău dacă acele capre au fost arestate. Însă ele erau foarte obraznice. De asemenea, nu sunt sigur că respectau regula distanței de doi metri între ele”, scria cu umor un reporter galez, pe Twitter. Laboratoarele Facultății de Medicină din București au devenit ateliere pentru producerea a aproximativ 1.000 de viziere în fiecare zi. În proiect sunt implicați studenții mediciniști și politehniști care folosesc 55 de imprimante 3D. Dispozitivele sunt alcătuite din două piese separate, ramă și ecran protector, asamblate manual. Produsul realizează o barieră fizică împotriva fluidelor sau picăturilor potențial contaminate cu COVID-19. Peste 5.000 de viziere au fost deja donate unităților medicale din Capitală.

Și o veste mai puțin bună pentru locuitorii Capitalei: Platforma aerlive.ro arăta astăzi la ora 7:00, un nivel „foarte ridicat” de poluare în zona nord-vestică a capitalei. La ora 10.00 , indicele calității aerului se menținea ridicat în zona Expoziției. Garda de Mediu a precizat că  avem un incendiu de vegetație în zona Periș, din județul Ilfov, unde ard mocnit bazinele de acumulare ale unei fostei ferme de porci. Suprafața care arde este de aproximativ 30.000 de metri pătrați. Având în vedere faptul că viteza vântului a fost sub  20 km/h, ANM apreciază că evoluția norului de fum va fi relativ staționară , apoi se va deplasa lent spre vest, sud-vest.

Vreme frumoasă și caldă în țară în următoarele zile. Temperaturile continuă să crească, depășind chiar normalul perioadei. În București cald, cer senin și temperaturi care urcă până la 24,25 de grade.

Pe 9 aprilie serbăm ziua limbii finlandeze. Pentru 92% din populația Finlandei limba maternă este finlandeza. 5.5% au drept limbă maternă suedeza, în timp ce restul vorbesc sami.

Tot astăzi am vorbit despre animalele care s-au îmbolnăvit până acum de COVID-19. Încă de la apariția COVID-19 s-a pus problema dacă acest virus poate fi transmis de la animale la oameni și invers, mai ales că mulți posedă animale de companie. La ce concluzii s-a ajuns și care sunt situațiile din teren întâlnite în țările afectate de noul virus?

Meteodicționarul v-a supus atenției fenomenul de ploi roșii.

S-au întors berzele în România, la cuiburile lor. Sunt două cuiburi monitorizate: unul în județul Mureș și altul în județul Cluj.

Am vorbit și despre scăderea dramatică a veniturilor obținute din turism, generate de pandemia de coronavirus; cum este afectată Thailanda?

Am aflat cum a dispărut cea mai mare cascadă din Ecuador. În pământ s-a creat o groapă mare care pur și simplu a înghițit apa, cursul acesteia fiind acum deviat prin subteran.

La finalul emisiuni au fost transmise datele despre vreme.

Vineri, 10 aprilie, după o zi cu peste 25 de grade în Muntenia, meteorologii anunță un weekend însorit și cald. Din păcate nu ne putem bucura din plin de vreme în condițiile în starea de urgență s-a prelungit încă o luna,  Efectele virusului sunt resimțite peste tot în lume, iar turismul este printre cele mai afectate sectoare. Despre toată această situație, despre ce măsuri iau agențiile de turism pentru cei care nu vor să își reprogrameze vacanțele, ne-a spus Cristi Pitulice, consultantul nostru în turism.

​Revenind la vreme, zilele trecute mulți dintre noi am crezut ca o noua tornada s-a format în țara noastră. Dar în cazul de față a fost vorba despre un vârtej de foc, un fenomen meteorologic specific zilelor calde și însorite, care ridică praful și îl învârte. Se formează mai ales primăvara, atunci când solul fără vegetație se încinge la soare. Fenomenul este mai frecvent în zonele aride, iar la noi în țară, mai ales in Bărăgan.

Mâine vremea se răcește ușor față de ziua de azi, cu o maxima de 20 de grade în București. Cerul va fi parțial noros. Duminica Floriilor, 20 de grade, iar cerul va fi mai mult senin. Daca doriți să știți mai multe despre vremea în tară, aflați din emisiunea online" E vremea ta!".

Sâmbătă, 11 aprilie, am vorbit despre prognoza pentru Săptămâna Mare împreună cu meteorologul Mihai Hustiu. Duminică vremea va fi predominant frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Și începutul săptămânii viitoare va fi bun sub aspectul vremii, dar de miercuri temperaturile scad și vin ploile.

Vulcanul Anak Krakatau din Indonezia a erupt în noaptea de vineri spre sâmbătă, aruncând cenușă și lavă la 500 de metri în aer, transmite DPA, citată de Agerpres. Nivelul de alertă la acest vulcan, situat între insulele Java și Sumatra, a rămas la trei, cel mai înalt nivel, a adăugat Centrul pentru Vulcanologie și Atenuare a Riscurilor Geologice.
Erupția vulcanului Anak Krakatau din decembrie 2018 a provocat un tsunami care a ucis peste 430 de oameni și a rănit câteva mii. Vulcanul a pierdut atunci două treimi din înălțime și până la trei sferturi din volum. Insula Anak Krakatau a fost creată după erupția legendară a vulcanului Krakatau, în august 1883. Erupția a fost atât de violentă încât insula vulcanică  s-a scufundat pur si simplu  în mare. Peste 35.000 de oameni și-au pierdut viața atunci.

Mulțumim ca ne-ați urmărit! La mulți ani celor care mâine se sărbătoresc de Florii!

Duminică, 12 aprilie

Duminica Floriilor  am sărbătorit-o cu 20 de grade și cer cerul senin.

Daca doriți să știți mai multe despre vremea în țară, aflați din emisiunea online" E vremea ta!"

Echipa emisiunii: Camelia Boștină și Raluca Brumariu (producători), realizatori: Laurențiu Mandu (luni), Cristina Dănilă (marți), Adrian Băniță (miercuri), Mirela Goldic (joi), Andrei Bărbulescu (vineri), Cătălin Heson (duminică), (sâmbătă – echipa emisiunii); prezentatori: Cristina Soare și Andrei Bărbulescu.

 

 

 

 

 

 

 • 01:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Producător Marina Almășan Realizatori :Dana Grigore și Elena Cristescu. Redactori: Laura Demeter, Costin Teodorescu, Mirela Goldic Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 02:00
  România…în bucate
  TVR Iaşi * Descriptio Moldaviae Emisiune realizată de TVR Iaşi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 02:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Emisiune realizată de TVR Cluj Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 03:00
  FILLER
  călătorie iarnă (din mapa de rezerve)
 • 03:07
  Telejurnal TVR2
 • 03:40
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:00
  Documentar360°-GEO
  *Kenya-în paşi de dans (Kenya, alors on danse, Franţa-Germania, 2019) Realizator: Myriam Bou-saha Redactor: Corina Feleagă
 • 05:00
  Destine ca-n filme
  Prezintă: Iuliana Marciuc Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma Realizator Silvia Ionescu Redactor Dana Ilie
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu
 • 06:00
  Cap compas
  Producator: Elena Dinu
 • 06:25
  Teleshopping
 • 06:55
  Imnul României
 • 07:00
  Teleshopping
 • 07:30
  România…în bucate
  TVR Cluj * Cu tigaia'n spate Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Petrina Murgu Producător delegat: Cristina Moiseiu Radulescu
 • 08:00
  Strop şi balonaş
  Serial copii*(Splash and bubbles-SUA, 2016) PREMIERA * Episoadele 13 si 14 /40 Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia * Animaţie . Peştişorul galben Strop şi prietena lui pictată în culori vii, Balonaş, locuiesc în Oraşul de Coral din adâncul oceanului. Împreună cu ceata lor de prieteni, din care fac parte căluţi de mare, meduze şi caracatiţe, ei explorează reciful, descoperind diverşi „cetăţeni ai mărilor”, care sunt dornici de distracţie, dar şi de a învăţa lucruri noi şi interesante. *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 09:00
  MotorVlog
  Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 09:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 10:00
  Mic dejun cu un campion
  *sezon nou Amfitrion: Daniela Zeca Buzura *Invitat: Dinu Flămând -poet, eseist, traducător, diplomat, jurnalist şi comentator politic. Trăieşte şi lucrează în Franţa şi România. ’’Am plecat din România când n-am mai găsit niciun motiv să mă stimez’’-spune Dinu Flămând care a petrecut 20 de ani la microfonul Radio France International. Rămâne ca literatura română să îi recupereze complet poezia, eseurile şi traducerile. Este mereu pe drum, tentând nu o dată soarta care, generoasă, i-a creat o multitudine de oportunităţi la care, în mod normal, nu s-ar fi gândit. Dar numai cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa? Este un principiu pe care Dinu Flămând l-a aplicat, atât vieţii personale, cât şi activităţii de scriitor şi traducător. Oricine parcurge biografia sa, nu se poate să nu-şi pună întrebarea: Oare când o fi avut timpul fizic de a scrie atât de mult (aproape 20 de volume de poezie publicate, eseuri critice), de a traduce titluri reprezentative din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, de a călători în toată lumea, de a privi cu un ochi atent şi neiertător realităţile lumii contemporane şi de a le comenta ca jurnalist în presa scrisă sau la radio. ’’În momentul în care tratăm culutura ca pe o marfă din supermarket, scriitorul este obligat să rămână un revoltat’’. Subscriem părerii sale şi vă invităm să-i fiţi aproape la întâlnirea de la Grădina Cărtureşti-Verona alături de Daniela Zeca Buzura. Producător: Ileana Ploscaru Panait
 • 11:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 12:00
  Descălecaţi în Carpaţi
  *sezon nou *Colţ de rai cu natura şi cai *Iubeşte caii! Vizitează hergheliile româneşti. Karl Reiter, austriac şi antreprenor, este un exemplu pentru noi toţi cei descălecaţi în Carpaţi. Karl şi-a înobilat viaţa trăind între şi pentru cai. În sudul Austriei. Unde are depotrivă grijă de oameni şi de fiinţele fără grai. Cunoaşte România datorită cailor ei. L-am cunoscut la Heghelia Beclean. Karl Reiter este întemeietorul turismului de wellness în Europa. Aşa că l-am urmat şi la cel mai premiat complex wellness din sudul Austriei, acolo unde adulţii care vor intimitate șşi familiile cu copii au hotelurile lor distincte. ŞȘi cel mai mare SPA din Europa. Producător Răzvan Petrişor
 • 12:30
  Cap compas
  *sezon nou * Repere azere Producator: Elena Dinu
 • 13:00
  Gala umorului
  * Prima parte * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 14:00
  Gala umorului
  *Partea a doua * Gala umorului continuă în grila de toamnă a canalului TVR2 cu cel de-al 14-lea sezon. Un nou sezon dedicat maeştrilor comediei româneşti. Aşadar, în fiecare vineri seara vă dăm întâlnire, prin intermediul Arhivei de Aur a Televiziunii Române, cu cei ce ne-au făcut, de-a lungul anilor, să râdem cu poftă în faţa micilor ecrane. Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
 • 15:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Colind Andra Matei + Gabriela Comaneci ( Bucovina) Medicul Cătălin Cîrstoveanu -Neonatologul Cătălin Cîrstoveanu, numit de către părinţi "Îngerul copiilor", este şeful Secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Marie Curie. Maria Baltac -În urmă cu 19 ani s-a născut prematur având doar 650g, ajutată de medicul Cătălin Cîrstoveanu . Acum este studentă la edicină şi îşi doreşte să ajute toţi oamenii. Mariana Pachis -un artist complet (scenograf, pictor, sculpltor) violonista Valentina Daniela Coţofană Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 16:00
  Femei de 10, bărbați de 10
  *sezon nou * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu *Emisiune înregistrată în studioul Pangrati Invitaţii: Cristina Strecopitov -Actriţă-magician. Cristina Strecopitov este considerată de media prima femeie magician din România! Gabriel Dorobanţu -Vine să ne spună povestea cântecului “Hai, vino iar în gara noastră mică” Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
 • 17:00
  Fraţi de viţă
  PREMIERĂ Producător Cătălin Heson O coproductie TVR-Asociatia Vinarium
 • 17:30
  MotorVlog
  *sezon nou Prezentatori: Mihai Alexandrescu, Andrei Barbu, Marius Băcilă Redactor: Cristina Moiseiu Radulescu O producţie RL Global Activ Services S.R.L
 • 18:00
  Zile cu stil
  *sezon nou * Colecţia street-style *Dieta indiană, cu Maria Mihăila *Ruta Sănătăţii ne conduce pe căile Neurologiei *Cât şi cum îi afectează pe copiii noştri doza de online pe care le-o oferă şcoala, ne spune psihologul Eduard Puiu. *Reţete şi sfaturi preţioase, în domeniul cosmeticii, cu Ioana Marinescu *Interviu cu Saveta Bogdan, artist folclor Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 18:53
  Sport
  Transmisiune directă
 • 19:00
  Telejurnal TVR2
  Transmisiune directă
 • 19:35
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 19:55
  FILLER
  *Moş Crăciun *ep.4
 • 20:10
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film*(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Cat Stevens, poreclit „Doc”, mare pistolar şi cartofor, face echipă cu agentul de asigurări Hutch Bessy, zis şi „Earp”, ca să descopere cine a jefuit un tren care transporta banii unei bănci. Fiindcă hoţul n-a ezitat să-i ucidă cu sânge rece pe pasagerii trenului, Earp bănuieşte o mai veche cunoştinţă de-a lor, pe banditul Bill Sant’Antonio, care şi-a înscenat propria moarte şi se ascunde împreună cu banda lui în apropierea graniţei mexicane. Redactor: Cristina Crăciun
 • 22:05
  Viaţa visată
  Serial*(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Dramă . Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară. Redactor: Adriana Vulpe
 • 23:00
  Distractiile lui Cazacu
  PREMIERA *În fiecare episod vom avea un invitat/ vedetă. În prima parte vom lua invitatul de acasă cu o maşina. În drumul nostru către locaţie surpriză vom avea un interviu cu invitatul. Interviul se doreşte a fi haios dar şi plin de emoţie. Totodată căutăm ca prin acest interviu să învăţăm câte ceva de la fiecare invitat al nostru. În partea a doua apare elementul distracţie. Invitatul împreună cu prezentatorul se vor distra în locaţii diferite dar atent alese cu un spectru foarte larg de la parcuri de distracţii, sărit cu paraşuta cât şi în locuri elegante gen restaurant, club. Gazda Cătălin Cazacu Invitat: Jurnalist : Bernard Tatomir O productie SC Raul International
 • 23:35
  Zile cu stil
  Redactor Sorina Soare.​ Producător Tv-Luiza Caravasile O coproductie TVR-Mirampeck Media SRL
 • 00:30
  Dumnezeu iartă, eu nu!
  Film *(Dio perdona... io no!-Italia, 1967) Regia: Giuseppe Colizzi Cu: Terrence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff * Western . Redactor: Cristina Crăciun
 • 02:25
  Viaţa visată
  Serial *(La vita promessa-Italia, 2018) PREMIERĂ *Sezon 2*Episodul 4 din 6 Regia: Ricky Tognazzi Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi * Drama Redactor: Adriana Vulpe
 • 03:20
  Sport
 • 03:27
  Telejurnal TVR2
 • 04:00
  E vremea ta!
  Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Laurenţiu Mandu, Călin Petrescu, Adrian Bănuţă, Mirela Goldic, Cristi Popescu, Miruna Moraru şi Cristina Dănilă. Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
 • 04:15
  Strop şi balonaş
  Serial copii *(Splash and bubbles-SUA, 2016) Voci: John Tartaglia, Leslie Carrara-Rudolph, Raymond Carr, Aymee Garcia *Episodul 13 si 14 *Animaţie . *AUDIENŢĂ GENERALĂ (AG) Redactor: Gabriela Onea
 • 05:00
  D’ale lu’ Mitică
  Prezintă: Mitică Popescu Scenariu: Cristian Vlad Reporter: Marian Marin Producător: Liliana Vlad
 • 05:55
  Poate nu ştiai
  Realizator: Călin Petrescu